2777
2789
عنوان

خرید عید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 131 پست
من همیشه چهارشنبه سوری میرم خرید ینی اول خونه تکونیم رو تموم میکنم بعد میرم خرید

من همیشه عیدا اگه بخوام برم خرید هرچی بنجل ته مونده گیرم میاد از بس دیر میرم واسه خرید 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من هیچی پول نداریم😭

خدابزرگه منم چیز خاصی نمیخام بگیرم همون قبلیا رومیپوشم هروقت دلت خوش تنت سالم خوشحال باشی همون روز عیده  سخت نگیریم

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالم ی جوریه ۴۰ تومن دادم میگم گرون بود  شما میگید ارزون بوده؟ واقعا ارزونه

40 تومن گرونه؟؟؟😨😨😨

بابا الان چی ارزون مونده که روسری ارزون مونده باشه 

روسری و شال بالای 100 تومنه

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

من یه مانتو دیدم ۲۵۰ 

پوشیدم خیلی بهم میومد 

الان همش پشیمونم چرا نخریدمش 

حتی خانومایی ک توی اتاق پرو بودن هم گفتن ماشالله چقدر بهت میاد 

دو دل شدم گفتم شاید مدلای بهتری بیاد 

صبر کنم ب نظرتون یا برم بخرمش هرچند فکر کنم الان دیگه فروش رفته لعنتی جذاب 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من بنظرم خنده داره وقتی میگین خرید عید .عیدم روزی مث بقیه روزا حالا لباس نو نخریم مگه عید نمیشه؟؟من که تا حالا خرید عید نداشتم بعدا شاید اگه پول داشتم خرید عید رو درک کنم تا این سن که نداشتم 

منم هر سال میرفتم مسافرت ولی دیگه خسته شدم حالا موندم تو خریدم .انشالله ک ب حاجت دلتون برسید 

منم اولین باره عید خونه ی خودمم

ممنون💚

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
من چندساله خرید عید نمیکنم چون دم عید اشغاله جنسا.توی طول سال میخرم.خرید عید یکم بچگونه س

اره منم معتقدم ولی هی این ماه و اون ماه میکنم واسه خرید تا نزدیک عید میشه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خدابزرگه منم چیز خاصی نمیخام بگیرم همون قبلیا رومیپوشم هروقت دلت خوش تنت سالم خوشحال باشی همون روز ع ...

آره راست میگی.. الان دستمون خالی شده سال قبل همه چی خریدم خیلی جاها نرفتیم رفته باشیم هم اونارو می‌پوشم ..

خریدو خییلی دوس دارم مجبورم 😭

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈