2777
2789
من که میرم تا دو سه ماه اصلا در نمیاد بعد هم یک درمیان ولی مطمعا باش سر هشت ماه به بعد کامل میشن مثل ...

حرفت اشتباهه من رفتم یک سالو نیمه شارژ هم نرفتم ولی درنیومده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبلا چونم دایود زدم نتیجه نداد، اما بعد رفتم کندلا الان دوساله در نیومده، سالی یکبار شارژ میکنم، ...

والا این الکس و دایود ترکیبی میزنه البته من فقط دو جلسه رفتم دیدم رشد میکنه بعد چند ماه ادامه ندادم 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
اول بیکینی رو میزنه بعد میره ساق پا ینی یجوری کبابم  حتی با زایلاپی که درد ساق پارو نمیفهمم😭

خواهر من کلا پا رو یروز میرم، دست و بیکینی یه روز دیگه، چون فشارم میفته بعد پا، من داخل اتاق لیزر شکلان میبرم موقع لیزر پا چون طولانیه و فشارم میفته از دردش، یکبار برام آب قند آوردن 

میشه جواب منم بدید لدفن

آره عزیز کامنتا زیادن، اما بقیه کامنتام بخون

کلا لیزر خوبه اما باید شارز بش7 یعنی شما مثلا اول ماهی یکبار میری بعد دکتر بهت میگه مثلا بمن گفت از جلسه بعد دو ماه یکبار بیا، بعدش میشه سه ماه بعذش میش7 شش ماه، بعد سالی 

اما بستگی داره به بدن و مو شما، هرکس یجور، مثلا زن داداش من شش بار رفت و الان دیگه شش ماه یکبار میره

چون موها از بین میرن اما بدن سازندست و موها جدید می‌سازه اما موها خیلی نازک و کرکی

والا این الکس و دایود ترکیبی میزنه البته من فقط دو جلسه رفتم دیدم رشد میکنه بعد چند ماه ادامه ندادم& ...

نه عزیزم 6 جلسه برو چون بدتر میشه

الکس و دایود ترکیبی نداریم بعصی دستگاه ها هردو طول موج دارن

آره عزیز کامنتا زیادن، اما بقیه کامنتام بخون کلا لیزر خوبه اما باید شارز بش7 یعنی شما مثلا اول ماهی ...

خیلی ممنون کامل و مفصل😍من فقط کمر ب پایین از بس با زیلت زدم پر مو شده میخوام برم ممنون 😍❤️😘

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️