2777
2789
عنوان

هر کی از طب اسلامی میدونه بیاد

83 بازدید | 18 پست

منو شوهرم رفتیم طب اسلامی من برا تنبلیم شوهرمم برا تقویت اسپرمش من تحمل کردم و خوردم با اینکه خ بد خوراکم و حتی دمتوش هم قبلا نمیخوردم ولی شوهرم شروع کرد اذیت کردن ی شب خورد دوشب نخورد گفت تنده شبا بی خابیم میندازه چون همشون گرمین خلاصه خیلی نا منظم میخوره میدونم واسه ویزیت بدی باید به زور ببرمش واقعا هم داروهاش خیلی بده ولی واسه خوردنش عذابم میده با این اوضاع ادامه بدم یا برم دکتر شیمیای بازم؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

از عقلت استفاده کن خواهر من! 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه بدین ومیپرسیدی که با چی بخوریم که راحتتر باشه

خودم احساس میکنم پیگیری خیلی داره و شوهرم بخاطر دکتر رفتن زیاد زده شده مثلا ناشتا باید خاکشیر و بارهنگ جوشیده بخوره😐شوهرم اعصاب اینکارو نداره کلا روش سختیه

شیمیای استفاده کردم ای وی اف منفی دارم گفتم ی مدت برم شاید طبیعی شد

امیدوارم اتفاق بدتری نیفته، دیدم کسانی که میرن ولی متاسفانه عوازض مصرف داروها از اونجایی که اینها زیر نظر پزشک متخصص نیستن، بعضاً جبران ناپذیره! 

ولی بهزحال درک میکنم آدم برای مشکلش هر دری میزنه... 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
امیدوارم اتفاق بدتری نیفته، دیدم کسانی که میرن ولی متاسفانه عوازض مصرف داروها از اونجایی که اینها زی ...

این کسی که میرم پزشکه در کنارش طب اسلامیه

اینجور چیزا دیرجواب میده  یا حتی جواب نمیده برای بارداری من ک جواب نداد اگه دنبال اینی ک زود ...

شما پزشکا بهش اعتقاد ندارید؟

شما پزشکا بهش اعتقاد ندارید؟

من جواب نگرفتم ازش 

بحث اعتقاد نیست خیلی وقتا خیلیا از این مورد اخاذی میکنن

یه مشت علف میدن ب اسم داروی گیاهی و کلی فحش هم نثار پزشکا میکنن

اگه هم دارو درست باشه واقعا دیر جواب میده 

من چند ماه با دوز بالا از این علف ها و داروها می‌خوردم جواب نداد اما با یه بار آمپول زدن حامله شدم اونم دوقلو...

من جواب نگرفتم ازش  بحث اعتقاد نیست خیلی وقتا خیلیا از این مورد اخاذی میکنن یه مشت علف میدن ب ...

اخی عزیزم خدا نگهشون داره

ممنون🌹