2777
2789
عنوان

حالم خيلي بده😭

302 بازدید | 20 پست

امشب خيلي اعصابم خورده خيلي امروز خواهر شوهرم زنگ زد بيا اينجا شام كل فاميل هستن منم از شوهرم مشورت كردم گفت باشه ميريم بعد شب شد رفتيم خونه خواهر شوهرم مادر شوهرم ك منو ديد گفت واييي دترم به زبان شمالي كه دلم برات تنگ شد كجايي نمياي پيشم  حرف بزنيم بخنديم بعد خواهرشوهرم گفت اره اون دخترته نه من منم چيزي نگفتم رفتم مادر شوهرمو بوسيدم بعد كل فاميلاي شوهرم اينا بودن عمو هاشو زنمو هاش بعدش بعد شام چون يكم برا بارداريم زير شكمم درد ميكنه مادر شوهرم نزاشت ظرف بشورم گفت برو پيش شوهرت رفتم همه شستن اومدن خواهر شوهرم رو كرد به هم گفت واي چرا انقدر تو گشادي فقط بلدي مفت بخوري كاري نكني منم اشكم داشت در ميومد شوهرم بهش چش غره رفت جلو همه دامادا  گفت بعد عروسشون يني زن پسر عموش گفت مادر شوهر پشتت باشه همين بعد خواهر شوهرم گفت وا خدا ديگ وقتي مادر پدرت بدن مادر شوهرمو خوب ميده كلي خنديدن من فقط سر پاين گذاشتم اومدم خونه با شوهرم ميخنديم ك شوهرم نفهمه ولي تا بياد از حموم هنوز دارم گريه ميكنم تايپ ميكنم😭 حق من اين نيست بخدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از حسودی اینجوری گفته عزیزم کاش تو هم یه جواب خوب پیدا میکردی و همون لحظه تو جمع بهش میگفتی ‌که حساب کار دستش بیاد و گرنه اینجوری فقط خودت اذیت میشی خیلیا از ناراحت شدن یکی خوشحال میشن 

باش سرسنگین باش  محل سگ  بش نزار بیشعورا

من دوسش دارم اين ازم متنفره هرو دوتا بچمم بدونيا اومدن ذاغم نيست ولي بچه هام داغن الكي ميگفت شبيه منه اصلا به تو نرفته در صورتي من خودم ذاغم تو بيمارستان داش دق ميداد

بهت حسودیش شده چون مامانش تحویرت میگیره

خوبه شوهرت هم حامیته

باهاش سنگین باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بهت حسودیش شده چون مامانش تحویرت میگیره خوبه شوهرت هم حامیته باهاش سنگین باش

شوهرمو مادر شوهرم پدر شوهرم ك خيلي خوبن ولي اين كارو همشونو باهام ميكنه تيكش شكم ادمو پاره ميكنه