2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 66 پست
من زایمانم ۲۰ ساعتدطول کشید هم از پایین بخیه خوردم هم دم اخر سزارین شدم پاره شدم خلاصه  افسردگ ...

ماشالاه به اراده ات عزیزم من که سر زایمانم خیلی اذیت شدم روز ششم زایمان خونریزی کردم دوباره رفتم عمل مکافات شدید که تا دوماه اصلا نتونستم از جام بلند بشم دیگه قید حاملگی رو زدم هر چند خیلی بچه دوست دارم ولی همین که یه دختر دارم یه دنیاس برام

الهی انی و کمتر از انی ما رو به حال خودمون وامگذار
منم زیادقوی نیستم به بچه حساسم ولی چه میشه کردهمسرمم میخواست.دومی دنیابیاددستگاه میذارم وهرگزبچه دار ...

پسر منم واقعا کم خوابه الان یک سال و نیمشه نابود شدم خواب نداره 

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم خانوما انقد بچه میخاین ازهزینه ها نمیترسین؟ چقدحقوق میگره شوهرتون... آخه من خییییلییی مرددم واس ...

سختی برای همه هست . بی پولی و هزینه 

اما به قول شوهرم   ناله و ندارم  و اوضاع خراب مال ادم تنبل . 

خداروشکر
پسر منم واقعا کم خوابه الان یک سال و نیمشه نابود شدم خواب نداره 

نه من بردم دکتری سالگیش خداروشکرخوب شد.ازوقتی ازشیرگرفتمش که دیگه خیلی راحت شدم غذاشم حسابی میخورد.تازه راحت شده بودم.خداکنه این یکی خیلی آروم باشه واذیت نداشته باشه.

نه من بردم دکتری سالگیش خداروشکرخوب شد.ازوقتی ازشیرگرفتمش که دیگه خیلی راحت شدم غذاشم حسابی میخورد.ت ...

ان شاءالله این یکی آروم و خوش خواب باشه اذیت نشی 

نگران نباش توکل ب خدا ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی

سختی برای همه هست . بی پولی و هزینه  اما به قول شوهرم   ناله و ندارم  و اوضاع خ ...

آخه من شوهرم هرچقدرم سرکار ره بنده خداحقوقش از2ونیم تائه بیشترنمیشه... دیگه شما کارهمسرتون چیه

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
آخه من شوهرم هرچقدرم سرکار ره بنده خداحقوقش از2ونیم تائه بیشترنمیشه... دیگه شما کارهمسرتون چیه

من همسرم شغلش ازاده از ۸ صبح میره تا ۴ صبح‌میاد سه شیفت کار میکنه سه جا

خداروشکر

والا شوهرمنم همینه داااغون میاد خونه اصلا چشماش من و بچه را نمیبینه بی هوش میشه باز فرداش میره تا آخر شب ب هیچ جا هم نمیرسیم خرج خورد و خوراکمون کم میاد تازه من رژیمم عملا فقط خرج بچه س

والا شوهرمنم همینه داااغون میاد خونه اصلا چشماش من و بچه را نمیبینه بی هوش میشه باز فرداش میره تا آخ ...

میگم خیلی سخته... 

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
منم بچه دوست دارم بقول شما 3 4  ولی ویار شدید میگیرم جوریکه تا دم خطر برای بچه ام میرم خودمم ن ...

برعکس من نه ویار نه هسچی چون ورزش انجام میدادم حتی تکرر ادرارم نداشتم و بر طبق رژیم بارداری غذا خوردم حتی اضافه وزنمم دقیق بود طوری که چهل روزگی از وزن قبل بارداری ۲ کیلو کم بودم

خداروشکر
والا شوهرمنم همینه داااغون میاد خونه اصلا چشماش من و بچه را نمیبینه بی هوش میشه باز فرداش میره تا آخ ...

خدا به شوهرت توان بده به تو صبر به همتون یک پول تپل😁

خداروشکر
دخترت‌حسودی نکرد؟ آسیب ندید؟ فاصله ی بچه های منم انشالله سه سال و نه‌ ماه میشه یه کم استرس دارم‌پسر ...

من شرایطم جوری شد که همون اول بارداری دخترم فهمید

در طول بارداری خیلی براش هدیه خریدیم از طرف نی نی

هی بهش تلقین کردیم که نی نی دلتنگشه و دوست داره زودتر خواهرشو ببینه

خانوادمم خیلی کمکم کردن که توجهم بعد زایمان کم نشه نسبت به اولی

خدا رو شکر خیلی اذیت نکرد

فقط سه چهار مورد پیش اومد که دخترم دلخور شد اونم سعی کردیم از دلش دربیاریم

خدا بچه هاتونو نگه داره براتون🌺

نگران نباشید

تو موقعیتش که قرار بگیرین کم کم دستتون میاد چکار کنید

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️