2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومیه داره شیرمیخوره 😅😅۲ ماهشه فاصله ی سنیشونم ۵ سال و ۴ ماهه ...اگه ۴ تا میخای همین امشب اقدام کن ...

یعنی ترجیح میدادی فاصلشون کمتر باشه؟

😂 برا همین پرسیدم همه بگن امشب میرم اقدام

خداروشکر

وای خوش به حالتون.من دومیوخودمون خواستیم تا دنیابیادمیشه ۴سالش.ولی امشب دلم گرف گریه کردم بختطرسختی هاش که کم نیارم.بیشتره تاپیکام ناراحت کننده بودنشستم ی دل سیرگریه کردم

وای خوش به حالتون.من دومیوخودمون خواستیم تا دنیابیادمیشه ۴سالش.ولی امشب دلم گرف گریه کردم بختطرسختی ...

واااقعا سخته قدیما چطوری اینقد بچه میوردن

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
من بچه دوممو وقتی دخترم۴سالش بود باردارشدم.چون۲سال که شیر میدی حداقل ۲سالم استراحت کردم بعدش دومی او ...

با فاصلشون موافقی؟ راضی؟ 

اینطوری چندین سال وقتت مال خودت نیست تا از اب و گل در بیان

خداروشکر
من بچه دوممو وقتی دخترم۴سالش بود باردارشدم.چون۲سال که شیر میدی حداقل ۲سالم استراحت کردم بعدش دومی او ...

منم مثل شما پسرم ۴ سالش بود باردارشدم 

الانم ۳۴ هستم پسرم ۹ سال و دخترم ۴ سالشه 

یعنی ترجیح میدادی فاصلشون کمتر باشه؟ 😂 برا همین پرسیدم همه بگن امشب میرم اقدام

اره بنظرم ۳ سال خوبه .نه اینکه الان بد باشه ها نه اما بنظرم از نظر بازی کردن خیلی بهم نمیخورن .به اصطلاح اونجوری باهم بزرگ میشن و

اره بنظرم ۳ سال خوبه .نه اینکه الان بد باشه ها نه اما بنظرم از نظر بازی کردن خیلی بهم نمیخورن .به اص ...

همین دیگه هرچی تحقیق کردم میخونم نوشتن فاصله ۲/۵ تا۳ بچه ها بیشتر به درد هم میخورن

خداروشکر