2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 66 پست

شیر به شیر کن ، فاصله زیاد خوب نیست

درسته اذیت میشی ولی اگه دوست داری باید تحمل کنی

پسرم ده سالشه ، باردارم ، قربونش برم همه کارامو میکنه 🥰

فاصله شون زیاده ولی خیلی کمک حالمه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
آره به خدامنم بخاطرپسرم آوردم چون تنهابود

من خیلی زن قوی نیستم فوری کم میارم میترسم نتونم از پس دومی بربیام

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فاصلشون موافقی؟ راضی؟  اینطوری چندین سال وقتت مال خودت نیست تا از اب و گل در بیان

اره خوبن باهم حداقلش دخترم رو پای خودشه.اره ی چندسالی وقتمو میگیره ولی خب فاصله سنیشونو خودم خواستم نزدیک بهم باشن ولی همسرم قبول نمیکرد

همین دیگه هرچی تحقیق کردم میخونم نوشتن فاصله ۲/۵ تا۳ بچه ها بیشتر به درد هم میخورن

دقیقا خواهرزاده هام ۲ سال و ۱۰ ماه فاصلشونه عالین باهم .درسته گاهی دعوا میکنن ولی رابطشون عالی و خیلی هوای همو دارن

شیر به شیر کن ، فاصله زیاد خوب نیست درسته اذیت میشی ولی اگه دوست داری باید تحمل کنی پسرم ده سال ...

منم میگم ۲ سالگی این باردارشم که ۳ دنیا بیاد.

به خدا به خودم باشه عید اقدام میکنم😁

خداروشکر
من خیلی زن قوی نیستم فوری کم میارم میترسم نتونم از پس دومی بربیام

منم زیادقوی نیستم به بچه حساسم ولی چه میشه کردهمسرمم میخواست.دومی دنیابیاددستگاه میذارم وهرگزبچه دارنمیشم.چون هم بارداری هام خیلی سخته هم زایمان.پسرمم که تا ی سالگیش تا۵صبح بیداربودنمیخوابید.بردم دکترتاخوب شد.ی کمی سرغذااذیت میکرد.واقعاسختمه

منم میگم ۲ سالگی این باردارشم که ۳ دنیا بیاد. به خدا به خودم باشه عید اقدام میکنم😁

اولا اونطوری باید بچه ت رو از شیر بگیری ، گناه داره

دوما قراره یه عمر مادری کنی ، مراقب بدنت باش که ضعیف نشی

خدا به خواسته هات جامه عمل بپوشونه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

ماشالله به اراده تون🌹

من دخترم سه سال و شش ماهش بود که پسرم به دنیا اومد

خیلی راضیم از تفاوت سنی شون

البته همسرم خیلی کمک حالمه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
منم زیادقوی نیستم به بچه حساسم ولی چه میشه کردهمسرمم میخواست.دومی دنیابیاددستگاه میذارم وهرگزبچه دار ...

من زایمانم ۲۰ ساعتدطول کشید هم از پایین بخیه خوردم هم دم اخر سزارین شدم پاره شدم خلاصه 

افسردگی حاد داشتم پسرمم الان تا صبح به سینم وصل اما‌میمیرم برا بچه

خداروشکر

من الان ۲۵سالمه  دوتا ب فاصله ی دوسال و دوماه

بچه اولم ۱۷ماهش بود ک دومی رو باردار شدم

ب نظر من فاصله ی اولی و دومی ۲ونیم بعدی هارو یه سال یه سال بیار

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک