2821
2789
عنوان

فان😂

153 بازدید | 19 پست

دیشب به شوهرم گفتم:

برای  روز " مرد و پدر " چی برام میخری ؟؟؟؟؟☺️

بیچاره کپ کرد ،  گفت:

برای تو؟؟؟؟؟!!!!!😳

گفتم  :

بله اگه من نبودم تو الان هیچ کدومش نبودی(نه مرد و نه پدر) فقط پسر مامانت بودی.

یه کم فکر کرد دید راست میگم ، گفت :

چشم کادو میگیرم

خانوما... آبجیام ...☺️

اون روز هم، واس ماس

یعنی کلا واس ماس 😂💪

پیشاپیش  روز مرد مبارک

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دیگ کی هستی 👌🏻😅😍😍😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

امشب دو جا فهمیدم روز مردم واس ماس

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
کیه روز مرد 

۱۸ اسفند

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه