2777
2789
عنوان

بی بی چک

142 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۶ روز از رابطم میگذره دیشب بتا دادم ۰ بود امشبم موعودم بی بی زدم منفی دوتا هم امتحان کردم فردام میرم بتا میدم لوژینل و امپورم زدم الان یه حالت تهوع خفیف دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردارم باشی ب این سرعت نشون نمیده من خودم ی روز بعد موعد بی بی زدم مثبت شد

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

عزیزم ۶ روز قبل از موعد تخمکی وجودنداره که باردارشده باشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم ۶ روز قبل از موعد تخمکی وجودنداره که باردارشده باشی

من ۲۹ ام دی پری شدم ۲۲ رابطه از عقب داشتم حالانمیدونم چرا تهوع دارم بتامم دیشب ۰ شد  بنظرتون روز ۲۲ میتونم حامله بشم یان

من ۲۹ ام دی پری شدم ۲۲ رابطه از عقب داشتم حالانمیدونم چرا تهوع دارم بتامم دیشب ۰ شد  بنظرتون رو ...

نیستی عزیزم احتمالا بخاطر آمپول باشه..دوستداری باردارباشی؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نیستی عزیزم احتمالا بخاطر آمپول باشه..دوستداری باردارباشی؟؟

دوست ندارم نامزدم اخه پریودیمم نیامده اینهمه قرص امپول نشده تهوع کلافم کرده درد دارم گاهی اما نمیاد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز