2777
2789

این عکسو گذاشتم داشته باشین استفاده کنین...

.و یه سوال هم داشتم...

من موهام فره..تیر دکلره اش کردم همه رو...تا کمرمه

دلم میخواد پسرونه کنمش چون دکلره شده شبیه سیم ظرفشویی شده ولی شوهرم نمیزاره چکارکنمممم

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو یه دفعه بزن بیا خونه سورپرایزش کن

😂😂اونم با یه تیر منو سوپرایز میکنه

شیطان حق داشت...آدم ها ارزش پرستیدن ندارند.....                                                                                                                                                                                                     ولی خدایی باید به من سجده میکرد😐نه؟...الان میان میگن عکس بده😎
یه دفعه کوتاه نکن پشیمون میشی

چشم

روغن ارگان یا روغن گیاهی برا رفع آسیب موها واقعا خوبه مخصوصا موهای فر 

ممنون عزیزم

کوتاه نکنی حیفه، پول خرج کنی واسشون قشنگ درست میشه. اکثر ارایشگاهای خوب مواد احیا مخصوص موهای رنگ شده دارن ک میتونی بگیری و استفاده کنی.

زیاد وارد نیستم ک بگم چی بزنی به موهات ولی بهشون برس تا نرم شن. کوتاه کنی فقط یه ماه اول قشنگه بعدش پشیمون میشی و دلت میخواد باز بلند باشه و کلی طول میکشه تا دوباره بلندشه

هرجاضعف نشون بدی.. داری میگی دفعه بعدم تیرتو بزن همینجا! √