2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ۷_۸ماهه دارین

50 بازدید | 6 پست

چجوری به کارای خونه میرسین غذاپختنو مرتب کردنو اینا..من اصلا وقت نمیکنم پسرم ۷ ماهشه خیلی شیطونی میکنه سینه خیز همه جامیره باید همش مواظبش باشم خوابشم سبکه تا سرو صدا کنم مثلا ظرف شستن بیدار میشه خیلی خسته میشم شما چیکار میکنین

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

میدم شوهرم مادرم نگهش داره من کارارو میکنم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مهم ترین کاری که میکنی اینه که خونرو امن امن کنی...من دور میزا و عسلی هارم حتی ازین پلاستیک نرما کشیدم.جلوی تی وی پشتی بزرگ میزارم یه عسلی جلوش میزارم که نتونه تکونش بده..آشپزخونرم امن کردم چون جیغ میزد میخواست بیاد تو ..جلوی سبد پیتز سیب زمینی رو مسدود کردم!هیچ دکوری تو خونه نزاشتم...همه گلای طبیعیمو روی ناهار خوری گذاشتم دستش نرسه..وقتی ام کار دارم در اتاقو میبندم که جلوی چشمم باشه..اینجوری حداقل میتونی کاراتم بکنی ولی بهرحال بازم خسته میشی

من هم شام درست میکنم هر روز هم ناهار...خونرم تمیز میکنم مثل جاروی هر روز..باردارم هستم

اووووووه خدای من باردارم هستی خیلی خسته کنندسمن شام درس میکنم برادووعده برا ظهر خونمون سرامیکه یه مقداریش بیشتر از اون میترسم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
اووووووه خدای من باردارم هستی خیلی خسته کنندسمن شام درس میکنم برادووعده برا ظهر خونمون سرامیکه یه مق ...

منم خونم سرامیکه تو پذیرایی فرشارو کشیدم جلو که کف خونه پر شه ناهار خوری و مبلارو به صورت خطی چیدم روی سرامیک!!!اینجوری خونه پر شده...چیدمان فاجعس..ولی کسی که بچه داره باید به فکر سلامتی بچه باشه...جلوی آشپزخونم پشتی میزاشتم که نتونه بیاد...بعد که دیدم تو راه رفتن داره مسلط میشه دیگه اشپزخونم امن کردم اجازه دادم بیاد تو..فقط مواظبم آب نریزه که سرامیک به شدت لیزه...در کابینتام با بند بستم!