2777
2789
عنوان

واریکوسیل

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
ممنونم عزیزم ک وقت میزاری  ۱.مثلا هر طرفی زالو رو انداختیم فرقی نمیکنه و اینکه با چی زالو رو ب ...

سه تا بیضه چپ سه تا بیضه راست

ما از این زالو ها که خط سبز رو بدنشونه گرفتیم اول باید خون بخورن بزرگ بشن بعد باید روی یک صندلی بشینه که اویزون بشن خودشون بیفتن نباید دست بزنید وقتی افتادن روشون نمک بریزید که بمیرن

با یه انبر باید زالو ها رو بگیر بزاری رو پوست تا بچسبن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و سوال مهم ترم اینکه چند بار در هفته انجام دادید ؟ ممنونم ازتون عزیزم

پزشک طب سنتی به ما گفت هر دو هفته یکبار چون واریس شدید داشت .۳ بار تکرار بشه

از همون بار اول که زالو انداخت زخمش خوب شد حتما نزدیکی یک روز در میون داشته باشین و تقویتش هم بکنید 

اگه دارو بخوره در کنار زالو عالی میشه بعد یکماه

پزشک طب سنتی به ما گفت هر دو هفته یکبار چون واریس شدید داشت .۳ بار تکرار بشه از همون بار اول که زال ...

ممنونم از راهنمایی هاتون فقط منظورتون از دارو چه دارو هایی هست گیاهی یا شیمیایی ؟اسمشونو اگه بگی ممنون میشم

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 
ممنونم از راهنمایی هاتون فقط منظورتون از دارو چه دارو هایی هست گیاهی یا شیمیایی ؟اسمشونو اگه بگی ممن ...

سیاهدونه عسل صبح وشب

کلومیفن امپول hmj...ال کارنیتین

خواهش میکنم

دکتر شوهرم 800 گرفته هفته دیگه قراره عمل بشه 

با بیمه؟کدوم شهری؟اگ خوب بود ب منم خبر میدی شوهرموببرم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دو تا سه بار بستگی داره به گرید واریس هر دفعه ۶ تا انداخت زالو اون خون های لخته تو رگها رو میخوره ...

برا شوهره من بی تاثیر بود

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم نه آزاد ، من تبریز ام شما کجايي 

آزاد شد ۸۰۰ تومن؟آخه میگفتن ۲ونیمه،من همدان