2777
2789
عنوان

واریکوسیل

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
ببخشید هی سوال میکنم از نظر ظاهری شما ی چیزایی مثل عدس یا نخود میبینید انگار ک از زیر پوست مشخصه ب ا ...

نه از نظر ظاهری به خوشگلي سابقه 😁😁😂😂😂 فقط یکم قسمت بی ضه ها انگار حالت چروک شده که اونم گاهی مشخصه 😁

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
خواهش میکنم يبار آزمایش اسپرم داد يبارم سونو کرد همشون تو یه روز انجام شد  بعد روزي که جواب ازم ...

ممنونم ببینم میتونم تا قبل عید ببرمش ما همسرتون گرید چنده؟هنوز باردار نیستی گلم؟

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا عمل نکنه شوهر من عمل کرد ولی هیچ فایده ای نداشت ۳جلسه زالو درمانی در کنار کلومیفن و ال کارنیت ...

عزیزم چند تا زالو انداختید هر دفعه و چند دفعه انجام دادین ؟اون رگ های کلفت از بین رفتن ببخشید البتع

ممنونم ببینم میتونم تا قبل عید ببرمش ما همسرتون گرید چنده؟هنوز باردار نیستی گلم؟

نه عزیزم چهار ساله که جلوگیری نداریم ولی باردار نمیشم خودم عکس رنگی هم رفتم آزمایش و سونو  کاملا سالمم ، انشاالله که تا عید می ره عمل میکنه راحت میشیم 

پست منو نشونش بده بگو که اصلا سخت نیست ایشالا که  راضی به عمل میشه 

عزیزم چند تا زالو انداختید هر دفعه و چند دفعه انجام دادین ؟اون رگ های کلفت از بین رفتن ببخشید البتع

دو تا سه بار بستگی داره به گرید واریس

هر دفعه ۶ تا انداخت

زالو اون خون های لخته تو رگها رو میخوره و بزاغ دهنش باعث میشه خون صافو رقیق بشه .به سرعت روی تعداد و سرعت شکل اسپرم تاثییر مثبت میزاره 

نه عزیزم چهار ساله که جلوگیری نداریم ولی باردار نمیشم خودم عکس رنگی هم رفتم آزمایش و سونو  کامل ...

انشاالله ولی من تنبلی تخمدانم دارم .انشاالله خدا بهتون یک فرزند سالم و صالح عطا کنه گلم

انشاالله ولی من تنبلی تخمدانم دارم .انشاالله خدا بهتون یک فرزند سالم و صالح عطا کنه گلم

فدات شم مرسی انشاالله مشکل شما هم حل بشه یه نی نی خوشگل گیرت بیاد 😍

ماشاالله چقدر شوخی روحییمو عوض کردی تو ک شیطون تر از منی بلا    

فدات جیگر یه لحظه تورو  تصور کردم خم شدی شوهرتو نگاه میکنی 😁😁😂😂😂

دو تا سه بار بستگی داره به گرید واریس هر دفعه ۶ تا انداخت زالو اون خون های لخته تو رگها رو میخوره ...

خدا خیرت بده .ببینم میتونم راضیش کنم انجام بده اگه چندتا سوال دیگه کنم مزاحمت نمیشم 

فدات .هر سوالی داری بپرس

ممنونم عزیزم ک وقت میزاری 

۱.مثلا هر طرفی زالو رو انداختیم فرقی نمیکنه و اینکه با چی زالو رو بزاریم چون دیدم ک بعضی هاشون واینمیسن قشنگ 

۲.زالو یی ک گرفتید از این لای خاکی ها بود یا تو آبی ها چون میگن اونایی ک تو خاکن بهترن 

۳.بعد انقدر بخورن تا خودشون بیوفتن؟

ببخشید زیاد شد