2777
2789
عنوان

همسرانه

167 بازدید | 32 پست

خانوما شوهرای شما بیرون اصلا به زنا نگاه نمیکنن؟یا یکم نگاه کردن طبیعی؟

همسر من گاهی نگاه نمیکنه گاهیم نگاه میکنه من خیلی اعصابم خورد میشه،از نگاهش به زنا بدم میاد

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه میکنن به همه...خیلی عادیه☺ نگران نباش😂

خب حرص نمیخورید اینجوری؟من ازش متنفر میشم اون لحظه هر کار خوبیم برام بکنه به چشمم نمیاد

من که زنم وقتی میرم بیرون چشمم مدام زنها رو دنبال میکنه اخه بعضیا یجوریی لباس میپوشن که ادمو مجبور میکنن بهشون نگاه کنی 😁 دیگه اقایون که حق دارن دیگهههه

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...
شاید یهو چشش میفته دیگه نمیشه که چشماشو ببنده 😐😐 ولی خب نگاه داریم تا نگااااه یکی هیزی میکنه قشششش ...

نمیدونم تشخیص نگاهاش از هم سخته یکم.بعضی وقتا چند ثانیه خیره میشه بعضی وقتا ام تا یکی با تیپ خیلی بد رد میشه سرش و میندازه پایین نگاه نمیکنه.امروز حس میکردم به پاهای یه زن نگاه میکنه حرص خوردم خیلی نمیدونم شایدم اشتباه متوجه شدم

من که زنم وقتی میرم بیرون چشمم مدام زنها رو دنبال میکنه اخه بعضیا یجوریی لباس میپوشن که ادمو مجبور م ...

چه حقی خب من که زنشم کنارشم باید مراعاتم و کنه

خودت مگه نگاه نمیکنی مردا رو؟ اونم مث تو سخت نگیر

نمیدونم بخدا انقدر روم تاثیر میذاره که اگه ۵ دقیقه بعدش کلیم قربون صدقم بره به چشمم نمیاد

خب حرص نمیخورید اینجوری؟من ازش متنفر میشم اون لحظه هر کار خوبیم برام بکنه به چشمم نمیاد

منکه مجردم...ولی با دوس پسرای محترم که میرفتم بیرون یه نیم نگاهی مینداختن به دخترای خیلی خفن و بیحجاب😂😂😂 منم مستقیم توی چشماش نگاه میکردم تا خجالت بکشه😁فکر نکنه من خر بودم نفهمیدم☺

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
من که زنم وقتی میرم بیرون چشمم مدام زنها رو دنبال میکنه اخه بعضیا یجوریی لباس میپوشن که ادمو مجبور م ...

منم خیلی نگاه میکنم🤭 خداروشکر یکی مثل خودم پیدا شد😁دخترای هیز😂😂😂

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣