ندارم خداروشکر ولی خب اگ بخان ازدواج کنم با ی اپن مایند ازدواج میکنم که راحت تر باشم
من میخواستم با یه اپن ازدواج کنم دیگه قسمتم این شد موفق باشی😂😂
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دوستای خودم پاهاشون خیلی زشت شده ک میگم مخصوصا تو جشنا خیلی زایس پاهاشون
چرا؟
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ندارم خداروشکر ولی خب اگ بخان ازدواج کنم با ی اپن مایند ازدواج میکنم که راحت تر باشم
اخ گفتی مثل داداش من زنش سفید بلوری شلوار کوتاه مانتو ول و استین یه وجب شال که نگم اما داداشم اکیه .البته گفته باشم داداشم خیلییی خوشتیپ و بیسته و زندگیشون از اول عاشقانه شروع شد.حالا شوهر مننننن اوف
والا من که اصلادوس ندارم پام بیرون باشه این شلوارقد۹۰ یاصده چیه نمیدونم اونوهم میموشم چن سانت پاهام بیرون میمیونن🤣🤣🤣همیشه شلوار سخته برام بخرم
عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍