2777
2789
کوتاه بیا ملت مینی ژوب میپوشن پاهاشون خراب نمیشه .حالا واسه 10 سانت 

خب دوستای خودم پاهاشون خیلی زشت شده  ک میگم

مخصوصا تو جشنا خیلی زایس پاهاشون

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
ندارم خداروشکر ولی خب اگ بخان ازدواج کنم با ی اپن مایند ازدواج میکنم که راحت تر باشم

من میخواستم با یه اپن ازدواج کنم دیگه قسمتم این شد موفق باشی😂😂

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب دوستای خودم پاهاشون خیلی زشت شده  ک میگم مخصوصا تو جشنا خیلی زایس پاهاشون

چرا؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

دختر خوبه باز میشه بپوشه

ولی چرا پسرا ازین شلوار کوتاها میپوشن 

پاهای سیاسوخته پر پشم شون چه جذابیتی داره نمیفهمم    

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
ندارم خداروشکر ولی خب اگ بخان ازدواج کنم با ی اپن مایند ازدواج میکنم که راحت تر باشم

اخ گفتی مثل داداش من زنش سفید بلوری شلوار کوتاه مانتو ول و استین یه وجب شال که نگم اما داداشم اکیه .البته گفته باشم داداشم خیلییی خوشتیپ و بیسته و زندگیشون از اول عاشقانه شروع شد.حالا شوهر مننننن اوف

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

والا من که اصلادوس ندارم پام بیرون باشه این شلوارقد۹۰ یاصده چیه نمیدونم اونوهم میموشم چن سانت پاهام بیرون میمیونن🤣🤣🤣همیشه شلوار سخته برام بخرم

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍