2777
2789
عنوان

رنگ مبل

1944 بازدید | 24 پست

بچه ها من مبل سبز پرنگ مد نظرم بود يجورايي اين رنگ مورد علاقمه ولي از اونجايي كه اون جنس پارچه اي (مات) كه من ميخواستمو نداشتن ديگه چند درجه روشنتر سفارش دادم الان دوباره دو به شك شدم (دوبارم رفتيم پيششون برا تعويض جنس پارچه..) نميدونم بازم برم سبز پرنگ سفارش بدم زشت نيس ؟ يا هموني كه سفارش دادم باشه راستي سبز مخملي پرنگ هنوز مده اونا اين سبز پرنگو داشتن اصن گيج شدم نميدونم چيكار كنم اين عكسم رنگ پارچه اي كه سفارش دادم دقيقا همينه سبز گوشه اخري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

اسی این رنگ مبل منه هرکی میبینه عاشق رنگش میشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
این سبزخیلی شیکه چرک نمیشه با کرم یا با خردلی هم خیلی خوشگل میشه عوضش نکن

اتفاقا دوتا تكيو كرم برداشتم ولي هنوز دو به شكم ميگم كاش تيره تر از اين بر ميداشتم

اسی این رنگ مبل منه هرکی میبینه عاشق رنگش میشه

اره خيلي قشنگه ولي ميگم خيلي روشن نشه با بچه كوچيك سختمه دوتا تكيم كرمه خيلي روشن ميشه..ميشه عكسشو بفرستي ممنون