2777
2789
عنوان

بیاین در مورد خواستگارم نظر بدهید

| مشاهده متن کامل بحث + 5817 بازدید | 264 پست
اسی عکس میذاری؟!

عکس گذاشتم ، نی نی سایتی ها گفتن زشتی ، دیگه نمی زارم ، ولی خوب دوستام و اقوام همه میگن خیلی خوشگلی ، تازه گفتن ابروهات تا به تا هست ، در صورتی که ابروهای من پر و کمونی و کاملا قرینه هست

واای نه عشقم من ۲۰ هزار تومن خریدم😁اینه

عه؟دست گلت دردنکنه  عزیزدلم...میگم رو لبت ی رنگ خیلی نازی6 ی توناژ کالباسی ناز داره اما این که دستته قهوه ایه...رنگش فرق میکنه روی لب درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا ما خریم با دو گوش دراز

نمی فهمیم داری پز میدی

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️
ببین اگر هدفت شوهر پزشکه   بنطرم خوشبختی رو تضمین نمیکنه     ولی اگر ارادشو داری خوبه ...

آره ، خواهر و برادرم پزشکن ، کلا باهوش هستیم ، من درس خون نبودم ، رتبه ام ۴۰۰۰ شد ولی مطمعنم می تونم داروسازی قبول بشم

آره ، خواهر و برادرم پزشکن ، کلا باهوش هستیم ، من درس خون نبودم ، رتبه ام ۴۰۰۰ شد ولی مطمعنم می تونم ...

خب اگر میتونی بخون     عکستو بزار ببینم  من نطرم همیشه واقعیه  بعصی نی نی سایتا الکی میگن

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
عه؟دست گلت دردنکنه  عزیزدلم...میگم رو لبت ی رنگ خیلی نازی6 ی توناژ کالباسی ناز داره اما این که ...

نه همینه من همیشه همین رنگ و میزنم کالباسی نیست قهوه‌ایه روشنه یکمیییی تناژ آجری داره یکم

❤️عشقم پسرام❤️باباشون❤️
به شدت هم ابراز احساسات میکنه ، چکار کنم ؟

اخلاق 

خانواده

سلامتی

تفاوت سنی

از نظر فرهنگی

از نظر مذهبی

اینا رو هم راجبش بررسی کن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اولش جوری وانمود می‌کرد که مرد بخشنده‌ایه ، تو مدت آشنایی دیدم هر خوبی که در حق کسی کرده مو به مو تو ...

هییییچ مردی نیس که تو گذشتش س ک س نداشته باشه،س ک س با غیر از همسر منظورمه،هشتاد نود درصدشون این کارو کردن

وقتی گفتی ایده آلت چشم رنگی و   پزشک‌ بودنه گفتم هفده هجده ساله ای

ازدواج نه قد و هیکل مهمه نه شغل و درآمد.منظور نوعشه.و گر نه  که شغل با حقوق کافی و درآمد حلال باید داشته باشه

ببین تفاهم اخلاقی، فرهنگی و عقیده ای باهاش داری؟؟؟ببین خسیسه؟ولخرجه.هیزه .اینا مهمه.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،