mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 عنوان ازدواج .نامزدی 312 بازدید | 16 پست تا حالا بین شما بوده کسی ک با دعا و جادو ب عشقش برسه یا نامزدیش بهم خورده باشه با دعا و جادو اشتی کرده باشن دوباره شرو کرده باشن حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ... 1398/11/28 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارگل۴۴ عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 456 من نظرم اینکه که عشقی که با جادو بدست میاد مفت نمی ارزه و از بین میره
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20848 آره یه دختری از بس رفت دنبال اینکارا شوهرش طلاقش داد😐🤦♀️ هیچ
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 من نظرم اینکه که عشقی که با جادو بدست میاد مفت نمی ارزه و از بین میره من خودمم نظرم همینه حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 آره یه دختری از بس رفت دنبال اینکارا شوهرش طلاقش داد😐🤦♀️ واااای ینی چی 🙁 حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
ماه_بانوجان عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 352 اصلا کاره درستی نیست کسایی رو میشناسم که با دعا ازدواج کردن الان ده ساله ولی یه روز خوش ندارن او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی .....
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 اصلا کاره درستی نیست کسایی رو میشناسم که با دعا ازدواج کردن الان ده ساله ولی یه روز خوش ندارن بنظرم دعا گرفتن ینی دخالت کردن تو کار خدا و البته خیلیا هم هستن ک اعتقادی ندارن بهش حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20848 واااای ینی چی 🙁 یعنی دختره هی میرفت برا اینکارا شوهرش گفت هی پولامو نده دسته اینا هی اینا چیز میارن نده من بخورم اعصابش خورد شد قاطی کرد طلاق داد هیچ
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 اصلا کاره درستی نیست کسایی رو میشناسم که با دعا ازدواج کردن الان ده ساله ولی یه روز خوش ندارن ولی واقعا برام سواله اونایی ک با دعا و جادو اینکارو کردن و یکی رو نگه داشتن زندگیشون واقعا چجوریه مثلا دلچرک نیستن یا براشون اون دعا سنگینی نمیکنه ک مثلا فلانی با جادو منو دوس داره یا با دعا مونده حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
مخمل_یزدان عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 594 آره یه دختری از بس رفت دنبال اینکارا شوهرش طلاقش داد😐🤦♀️
mahi_s مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 570 یعنی دختره هی میرفت برا اینکارا شوهرش گفت هی پولامو نده دسته اینا هی اینا چیز میارن نده من بخورم اعص ... خب من میگم کسی ک با دلش نیاد و با دلش نمونه ب چ دردی میخوره ک با دعا بیاد اون دوست داشتن و زندگی دگ مفت نمی ارزه ک حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
ماه_بانوجان عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 352 یکی از فامیلامون اینکارو کردن . هر دوروز یبار شوهرش بهش میگه من تورو نمیخواستم و هر روز جنگ و دعوا خب معلومه دختره هم استرس داره از ترس هیچی نمیگه به شوهرش او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی .....
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20848 خب من میگم کسی ک با دلش نیاد و با دلش نمونه ب چ دردی میخوره ک با دعا بیاد اون دوست داش ... دقیقا به هیچ نمی ارزه هیچ هیچ