2777
2789
عنوان

بچها بیاین بگین پول بدم بابام؟

178 بازدید | 24 پست

بابام یک چک داشت 15میلیون ک باید میبردبانک ک نقدکنه بعداصلا وقت نمکرد به من گفت بیا تو ببرچکش پشتش طرف امضازده توام میتونی ببری منم بردم و خابوندم به حسابش الان دیدم اس ام اس اومدبرام یک تومن واریز شده برام بعدم بابام پیام دادک دستت دردنکنه اینم باشه برای خرید عیدت حالا من شوهرم قراره برام خریدکنه دلم نمخاد این پول قبول کنم ک فک کنه برا پول رفتم براش کاری کردم به مامانم زنگ زدم گفت جلو شوهرت هیچی نگو بذارحسابت پس اندازت بنظرتون برگردونم بابام یا بزارم حسابم؟ازطرفیم دم عیده میگم بابام شاید لازم بشه بهش برگردونم 

عقدم نیستم ک خرج لباس بابام بده خونه خودمم

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

اکه میدونی لازمشه بهش برگردون ولی اگه میدونی برا پولی نیست و مهم نیست بزار بمونه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکه میدونی لازمشه بهش برگردون ولی اگه میدونی برا پولی نیست و مهم نیست بزار بمونه

تاحالا خیلی خرجم کرده الان ک شوهردارم دگ نمخام اذیت شه پولی نیس اما دلم نمیاد بگیرم

تاحالا خیلی خرجم کرده الان ک شوهردارم دگ نمخام اذیت شه پولی نیس اما دلم نمیاد بگیرم

خوب پسش بده پدر مادرا همینن منم انقد خرج میکنن با اینکه بابام وضعش خوبه گاهی خجالت میکشم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
به بابات بگو نیاز نبود و اینا اگه اصرار کرو قبول کن اگه زیاد مصر نبود پسش بده

بهش گفتم وظیفم بود یک کارخاستین انجام بدم این کاراچیه گفت باشه دستت اخرم گفت هرال اینموقع پول لباس عیدمیدادم بهت بزار رواون حساب