2777
2789
عنوان

عروسی❤

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست
آخه تغییری نمیکنی اگه رنگ نکنی..عروسی و حس و حال خوب رنگ مو و ابرو و تغییرش

وا اصلا اینجوری نیست😐

قراره چ تغییر عجیبی کنی😐 با رنگ مو 

عزیزم دو روز دیگه ک از عروسیت بگذره عکسا رو نگا کنی میفهمی چی میگم 

چون هر سالی هر ماهی ی رنگی و ی مدل رنگی مده بعدا زشت میشه و از مد میفته الان برو عکسای قدیمیتو نگا کن با خودت میگی وا این مانتو چی بوده یا کلی چیز دیگه رنگ مو هم تو عروسی همینجوریه

ولی رنگ موهای خودت خب دیگه رنگ موی خودت بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند خرداد عروسیته عزیزم؟؟ بنظرم موی مشکی واسه عروس قشنگ نیست ی قهوه‌ای تیره با کمی هایلایت روش خیلی ...

۳۰ خرداد

من روشن دوست دارم😭😭

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
خوش بحالت من از الان استرس دارم

ببین از بابت ارایشگرت خیلی تحقیق کن به عکس اکتفا نکن کاراشو از نزدیک ببین بعد دیگه استرس نداشته باش بسپار ب خودش اما روی رنگ موت ی تجدید نظر بکن یکم بیشتر بهش فک کن روی تیره و روشن بودنش عروس بنظر من نیاید اونشب خیلی تغیر کنه باید ناز بشه اما عجیب نه

اگر دوکلره کردی موهاتو فراموش کن تا سه چهار سال که از ریشه هر چی رشد کنه فقط سالمه من برای عروسیم ر ...

آره دخترعموم دکلره کرد چند روز بعد عروسی ب موهاش ک دست میزد پودر میشد و میریخت قشنگ از بالای گردنش کوتاه کرد..ولی بعضیا طوریشون نمیشه😪

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤