2777
2789
موندم لباس براش چی بردارم 😐😐 بعد قنداق فرنگی داره از اون دورپیچ کلاه دارام میخاد ؟؟؟

عزيزم يه دست براش ببر من براش سرهمي بردم

ولي بيمارستان خودش لباس تنش ميكنه

براي من ك استفاده نشد

يعني هرچيزي ك بردم استفاده نشد چون خودشون همه چي دادن

حتي مسواك و خمير دندون

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
ممنونم عزیزم دو دست سرهمی کافیه نه ؟بعد سایزش نمیدونم چیکار کنم 

اگر میخوای دودست ببری، یه دست سرهمی ببر، یه دستم زیرپوش و شورت و بلوز آستین بلند و یه شلوار، با جوراب و کلاه و دستکش که خودش رو چنگ نزنه، سایزشم یا صفر یا حداکثر ۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم لباس براش چی بردارم 😐😐 بعد قنداق فرنگی داره از اون دورپیچ کلاه دارام میخاد ؟؟؟

من ست بیمارستانی مادرکر خریدم

همون کافی بود

اگه میخوای یه دست اضافه برداری میتونی بازم سرهمی یا بادی و مانتو شلوار برداری.

الان چون سرده پتو دور پیچش رو هم ببره.

اومدنی هم قشنگ بپیچونش بذار توی قنداق. 

سایز صفرا خیلی کوچولوعه موندم 

وااای منم فکر میکردم خیلی کوچیکه ولی براش گشادهم بود😬😬😬قربونش برم سه کیلو چهارصد گرم هم بودا...حالا انشالله دوازدهم اسفند هم دخملم به دنیا میاد بازم صفر نخریده بودم شوهرم رفت خرید یه دست گفت تو عبرت نمیکنی چرا😷😷

منم دو هفته ديگه نينيم به دنيا مياد. از اين چند تيكه هاي بيمارستاني كه خريديم همونارو براش ميبرم سايز صفرشو با پوشك و قنداق فرنگي پارچه اي براي توي بيمارستان و يه قنداق فرنگي كه مثه پتوئه و جنسش ضخيمه واسه اينكه ميخوايم بياريمش خونه. پستونك و شيشه شيرم برداشتم. واسه خودمم لباس زيرو لوازم آرايش ديگه مخم كار نميكنه چي بردارم

من ست بیمارستانی مادرکر خریدم همون کافی بود اگه میخوای یه دست اضافه برداری میتونی بازم سرهمی یا با ...

۷تیکه ها منظورته که یه سرهمیه یه دورپیچ و دستکش و کلاه و پیشبند وجوراب ؟