2777
2789
عنوان

انتظار سخت

237 بازدید | 32 پست

این ماه میشه ماه دوم اقدامم ماه قبل ک نشد . آزمایش قبل بارداری و سونو رحم و تخمدانم دادم گفتن مشکلی نیست اما بازم نگرانم کسی بوده که آز و سونو داده باشه مشکلی نباشه ولی بچه دار نشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماه ۵ ام اقدام باردارشدم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

وا تو به دوماه میگی انتظار سخت 😂😂😂😂عجب بابا شاید تو زمان تخمک گزاری اقدام نکردی یا استرس به خودت وارد میکنی که نمیشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خدا برات حفظش کنه

مرسی عزیزم

بنظرم زیاد بهش فک نکن

من درست ماهی ک انتظارشو نداشتم و اصلا بفکر بارداری نبودم باردار بودم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
وا تو به دوماه میگی انتظار سخت 😂😂😂😂عجب بابا شاید تو زمان تخمک گزاری اقدام نکردی یا استرس به خودت ...

ماه پیش کیت گذاشتم بعد پریودم هاله انداخت چن روز بی رنگ شد دوباره هاله انداخت دوباره بی رنگ شد اصلا ی وضعی