2777
2789

از درد و تیر و بیقراری و ..... حرف نزنیم بهتره والا ، داغان شدیم . 

بهدمن گفت با احتمال ۲۰ درصد خطا پسره . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی میترسم کمرم درد میکنه شکمم و زیر شکمم تیر میکشه.شما نی نیتونا حس می کتید ؟

من ک هفته ۹ ام هنوز😟

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
این دردا طبیعیه به نظرتون

آره سوال کردم از دکتر دقیق دلایلشو توضیح داد 

البته در مورد بچه اول سوزش هم هست همراه با درد ، برای من گاهی انگار قاشق داغ میچسبونن به دو طرف شکمم ، میگه شدتش هم مثل درد پریود در مادرای مختلف با هم فرق داره 

شانس من هم پریودهام دردش وحشتناک بود هم الان 

فقط من جد کردم که طبیعی زایمان نمیکنم دیگه تحمل ندارم

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 
وای اینقدر هم زمان دیر میگذره که

واقعا خیلی دیر میگذره حس میکنم  از اون روزی ک فهمیدم باردارم تا حالا ۶ ماه میگذره

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
من خیلی میترسم کمرم درد میکنه شکمم و زیر شکمم تیر میکشه.شما نی نیتونا حس می کتید ؟

نترس دختر جان ، تا وقتی لک بینی نداشته باشی و درد نداوم نباشه طبیعیه ، نی نی هم حس نمیکنم زوده هنوز 

طبیعی تو این هفته ها

هر چقدر ک جلو بری دردای جدید میاد سراغت

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم