2777
2789
عنوان

ب رسم همیشکی اومدم ک دعا کنم براتون

169 بازدید | 26 پست

اول از همه برای یه خانمی ک شوهرش گرفتار شده و زندگیش نابود شده دعا کنیم ان شاءلله خدا تمااام گرفتاریاشونو حل کن❤اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤ یه ایه الکرسی هم بخونیم براشون🎀🎀🎀

بعد ب نیت تک تک شمایی ک این پست رو میخونید هرکی گرفتاره،مریض داره ، قرض دارا، اونایی ک گره سخت تو زندگیشونه، اونایی ک پای ابروشون وسطه، اونایی ک سنشون بالاس و هنوز ازدواج نکردن خدایا ب حق ابروی حضرت زهرا همه را حاجت روا بفرما❤❤❤سهم هر کس ۱۰صلوات و ۱۰ حمد..دعای دسته جمعی صداش ب عرش خدا میرسه ..برای هم دعا کنید تا خدا شما رو اجابت کنه❤❤

برای منم دعاکنید مشکلاتم حل بشه

من هر روز اینجام برای دعاکردن شماها

نگاه ب تاریخ عضویتم نکنید این ایدی رو اختصاص دادم فقط برای دعا

(دوستانی ک اعتقاد ندارن یا تمایل ندارم هیچ لزومی در کار نیست برای شرکت پس اگه مخالفین تاپیک رو ترک کنید سپاس)

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ب نیت اونایی ک بچه ندارن ❤رب لاتضرنی فردا و انت خیرالوارثین❤❤

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم دعا میکنی خدا زودتر مرگمو بده

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
من آبروم در خطره ...😭😭😭😭

برای حفظ ابرو ۴۱ روز این کاری ک میگم انجام بدین

هر روز ۴۱حمد بعد از اتمام بلافاصله این ذکر رو ۱۳ بار بگید ..یا مفتح الفتح..یا مفرجُ الفرج..یا مسببُ السبب..یا میسرُ الیسر..یا مُسَهلُ السهَل..یا مُتَمِمُ تمم برحمتک یا ارحمن الراحمین

خوندم عزیزم.ان شاءالله حاجت روا بشی.واول از همه ظهور اقا رو بخوایم.برای منم دعا کنید لطفا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
برا منم دعا میکنی خدا زودتر مرگمو بده

خدانکنه