2777
2789
سلام ،ببخشید نجلا جون سوالم رو اینجا میپرسم، ،  خانم ها من روز 11 ای وی اف هستم از دیشب خونه آب ...

من تجربه ای وی اف دارم.نترس چیزی نیس ولی بهتره با مامات تماس بگیری.با بی بی چک میتونی بفهمی بارداری یا نه

تو قسمت اجرایی انتخاباتم میخاستم قبلش بدونم اگه باردارم انصراف بدم زودتر

اگه 16 روز گدشته از امپول زیاد امیدوار نباش گلم 

حست ودرک میکنم ماه پیش منم همین شدم 

ولی چرا پریود نشدی ؟؟باید میشدی اگه حامله نیستی !!چون دقیقا روز تخمکگداری امپول وزدی دیگه   باید 14 روز بعدش پریود شی

دوره هات چند روزه ست؟؟

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبرکن ببین پریودمیشی یانه .. ان شاالله باردارباشی 

میخام زودتر بدونم کاری دارم اخه

دیروز به اندازه یکساعت حالت پریودی داشتم دیگه اصلانداشتم

برام دعا کنید باردار باشم

میگه منفیه     شما چی خوندی میگی مبارکه 😒

عزیزم توجه کنی نوشته 16روز گذشته 

من سه ساله اقدامم همه کاری هم کردم همیشه بعداز آمپول روز 13یا14 من پری میشودم ولی ایشون میگن 16روز گذشته بعدش بی بی چک خطا زیاد داره من ماه قبل گذاشتم عکسشو گذاشتم اینجا همه گفتن مبارکه مثبته دوخط کاملا پررنگ بود ولی فرداش پری شدم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
🙄

استیکره چیه واسه من خالی اومده

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
میخام زودتر بدونم کاری دارم اخه دیروز به اندازه یکساعت حالت پریودی داشتم دیگه اصلانداشتم برام د ...

ان شاالله عزیزم .. درکت میکنم منم ۴ساله منتظرم..  

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده
من تجربه ای وی اف دارم.نترس چیزی نیس ولی بهتره با مامات تماس بگیری.با بی بی چک میتونی بفهمی بارداری ...

الان معلوم میشه؟تماس گرفتم بیمارستان مادر گفت مشکلی نیست به خاطر شیاف هست ،شما ای وی اف تون مثبت شد؟

برام دعا کنیدخدا یه نی نی بهم بده 
اگه 16 روز گدشته از امپول زیاد امیدوار نباش گلم  حست ودرک میکنم ماه پیش منم همین شدم  ول ...

روز تخمک گذاری نبوده دو سه روز قبلش بوده امپول زدم

دو روز دیگه مو عدمه

برام دعا کن

انشالله عزیزم امیدتو از دست نده هستی ب حرف کسیم گوش نده منم این ماه 22تا آمپول زدم ولی دقیق بعداز 13روز پری شدم با وجودی که تمام علائمو داشتم

انشالله عزیزم امیدتو از دست نده هستی ب حرف کسیم گوش نده منم این ماه 22تا آمپول زدم ولی دقیق بعداز 13 ...

من اولین باره آمپول میزنم دیروز دل درد پریودی داشتم کمر درد شدید هم دارم

همه علائم پری رو دیروز داشتم

[QUOTE=124598318]روز تخمک گذاری نبوده دو سه روز قبلش بوده امپول زدم دو هنوز که به موعودت نشده چرا بی بی زدی الکی به خودت استرس دادی دختر   

صبر کن بک روز بعد از موعدت بی بی بزن انشاله مثبته

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
[QUOTE=124598318]روز تخمک گذاری نبوده دو سه روز قبلش بوده امپول زدم دو هنوز که به موعودت نشده چرا بی ...

تو اجرائیات انتخاباتم میخام اگه باردارم نرم و انصراف بدم 

چون کارمون سخته 

من اولین باره آمپول میزنم دیروز دل درد پریودی داشتم کمر درد شدید هم دارم همه علائم پری رو دیروز داش ...

انشالله نتیجه میگیری

من این ماه کلی دارو خوردم یعنی بگم چه چیزای خوردم 

ولی چه فایده باردارنشدم دیگه ام دکتر نرفتم میخام یه مدت ب خودم اف بدم