2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم زنداداشم کرد بهش گفتن هفت ماهگی بکش بعد رفت یه دکتر دیگه اون گفت چقدر احمق بی سوادن و نذاشت تا ماه اخر بکشه

همین اتفاق برای. دوستم افتاد و طفلی بعد چهار سقط بچشو تا هفت ماه باردار با شرایط سخت و ایتراحت مطلق نگه داشت

به اونم گفتن هفت ماهگی و کشید و افتاد به زایمان و خونریزی و بچش نموند😔😔😔 خلاصه مراقب باش

Silenc says a lot more than you think 🤍
من دیابت هم دارم این که بتونم فعالیت کنم خیلی برای بدنم مهمه، که بتونه قندش رو پایین نگه داره

خواهر منم سر کلاج کرد بچه اش زود به دنیا اومد شش ماه و بیست روز الان هم ماشا الله سالم و سلامت مشکل چه .خواهرم رحمش دو شاخه بود.ولی تا آخر بخیه ها بود

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@

یه سوال فقط کسایی ک سقط داشتن یا تو بارداری دهانه رحم باز باشه میتونن سرکلاژ انجام بدن؟؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
یه سوال فقط کسایی ک سقط داشتن یا تو بارداری دهانه رحم باز باشه میتونن سرکلاژ انجام بدن؟؟؟؟ 

اگه رحم کوتاه باشه، می کنن،برای سقط هم می کنن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
خواهر منم سر کلاج کرد بچه اش زود به دنیا اومد شش ماه و بیست روز الان هم ماشا الله سالم و سلامت مشکل ...

ممنونم، فعالیت هم داشت،می تونست راه بره وپیاده روی کنه؟ 

استراحت میکردم ولی استراحت مطلق نبودم ولی اگه دکترتون منع پیاده روی نکرده در روز یه پیاده روی کوچیک ...

مممنونم، عزیزم، من دهانه ام ۲۸ هستش وگفته احتمالا سرکلاژ بخوای، برام مهمه بتونم فعالیت کنم و پیاده روی کنم 

ممنونم، فعالیت هم داشت،می تونست راه بره وپیاده روی کنه؟ 

نه استراحتمطلق بود حتی عروسی منم نتونست تکون بخوره .روی صندلی نشسته بود😢😢 بعد از یک ماه هم بچه اش به دنیا اومد

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@