2777
2789
عنوان

چرا اینکارو کرد ؟؟

280 بازدید | 45 پست

برادمادرشوهرم روز زن جامیوه ای دادم 

بهم پیرهن سیاه داد  بعد جالبه به جاریم دوتا سبز خوشرنگ با جنس بهتر از مال من داد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیرهنت قشنگ بود؟؟؟

مشکیه مشکی قشنگه ؟ انگار برای محرم قراره بپوشم من عاشق لباسای رنگی ام این مال دلمرده هاس

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نگهش دارواسه یه مناسبت دیگه کادوش کن بهش بده ناراحتی نداره😝

نه دلم میخواد صبح شه تلافی کنم .بنظرت چکار کنم ؟

یکم فکر کن.منفی نگر نباش عزیزم.میدونی من اوایل مادرشوهرم نسبت به بقیه به من بی توجهی میکردوحتی بد صحبت میکرد.ولی من هیچوقت نه حرفاشو نه کاراشو به منظور نگرفتم حتی اگر منظوری داشت وهمیشه احترامش کردم وحتی وقتی میرفتم خونه شون کارای خونه شونم انجام میدادم.میدونی نتیجه ش امروز چیه ؟عزیزم که هرجا میشینه ازمن تعریف میکنه .یعنی اگر همین لباس رو به من میداد با همین شرایط من بازم دستشو میبوسیدم میگفتم ممنون خیلی قشنگه.میدونی نتیجه اینطوری برخورد رو بعدا میبینی ولی باید صبر داشته باشی عزیزم ومنفی نگر نباشی

میگفتی ممنون ایشالا تو مراسماتون بپوشم 😂 شوخی 😊

اتفاقا به شوهرم گفتم میزارمش برا محرم و مراسما 

نه دلم میخواد صبح شه تلافی کنم .بنظرت چکار کنم ؟

صبرکن شردعوادرست نکن...گفتم که واسه تولدش یاهرمناسبتی که فکرمیکنی یاهمین عیدکه دارمیادنگهش دارکادوکن بده بخودش یادختراش....

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
یکم فکر کن.منفی نگر نباش عزیزم.میدونی من اوایل مادرشوهرم نسبت به بقیه به من بی توجهی میکردوحتی بد صح ...

من از بقیه عروساش باهاش بهتر بودم و هواشو بیشتر داشتم  کارای خونشم کردم میدونی نتیجه ش چی شد ؟روز زن لباس مشکی بهم داد به بقیه رنگارنگ اونم دوتا دوتا

صبرکن شردعوادرست نکن...گفتم که واسه تولدش یاهرمناسبتی که فکرمیکنی یاهمین عیدکه دارمیادنگهش دارکادوکن ...

فردا یهش زنگ میزنم میگه من لباس مشکی نمی پوشم اگه دخترت میپوشه تا بهش بدم