2777
2789

نمیدونستم اشتها اوره ..من دو روزه دارم میخورم با شیر هر موقع میخورم ضعف میگیرم و باید کلی بخورم ..الانم قبل خواب خوردم دلم فقط داره ضعف میره نمیتونم بخوابم 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از دست کانال های تلگرامی  

وقتی دستت تو دست عشقته و آروم یه فشار کوچیک به دستت میده…بی تفاوت از این فشار رد نشیا... داره باهات حرف میزنه ..ـمیگه دوستت داره... میگه هواتو داره!میگه حواست به من باشه!میگه حواسش بهت هس!میگه تنها نیستیا!!!❤این یعنی نهایت آرامش❤

دوس من برا چاقی میخورد کی میگه لاغر کنندس😂😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

گردو  شدی رفت دم عید😂😂😂

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
نه جوانه ها کلا چاق کننده ن

اخه میگن قبل غدا لاغر میکنه خب اگه اشتها اور باشه ک غداتم زیاد میخوری

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
گردو  شدی رفت دم عید😂😂😂

ن نمیخواسم لاغر شم ..کلا بخاط خواصش میخوردم چاقی لاغریش مد نطرم نبود چون شیر میدم میگن خواص داره واسه بدن ..اما عجیب رو اشتهام اثر گذاشته گفتم بیچاره اونایی ک واسه لاغری میخورن  😅