2777
2789
عنوان

خانم های سیگاری

1796 بازدید | 28 پست

خیلی از خانمها سیگار میکشن اما چرا تو این سایت تا اسم سیگار میاد همه یه جور میریزن رو سرش که استغفرااله انگار زنا کرده پس اینهمه زن سیگاری کین یعنی اصلا تو سایت نیستن  ا بد جواب ندین امشب اصلا حال و حوصله ندارم 

🚬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم میخواد بشینم یه روز اینقدر سیگار بکشم و گریه کنم تا شاید لحظه ای اروم بشم

ولی تاحالا نکشیدم

یع روزی اینکارو میکنم):

یه بار خیلییی دلم گرفت از زندگیم اومدم اینجا تاپیک زدم ولی بعضیااتون دلمو بد شکستین ):من از تنهایی دردامو بهتون گفتم 😔

اینجا همه قدیسه ان..در صورتیک ۲ میلیون عضو داره ...ب عبارتی یک چهارم خانومای ایران اینجا عضون ...اونوقت تو برخورد با مسائل عین دهه چهل رفتار میکنن و مثلا قباحت داره براشون

اینجا همه قدیسه ان..در صورتیک ۲ میلیون عضو داره ...ب عبارتی یک چهارم خانومای ایران اینجا عضون ...اون ...

اونوقت جالبه خودشون یه کارهایی میکنن که ادم شاخ درمیاره انقدر ذات بدی دارن و کارهای جلف مضخرف میکنن 

عزیزم من کریستال میزنم بیام؟؟؟

چه ربطی داشت اونوقت 🤔🤔🤔مگه هر کی سیگار میکشه کریستال هم میکشه

یاد یه زنه افتادم یه جوری به من که گهگاهی سیگار میکشم گفت سیگار نکش که فکر کردم چه کار بدیه اونوقت خودش توی مهمونی داشت چشو چاله مردهای زن دار درمیاورد نکبت 

چه ربطی داشت اونوقت 🤔🤔🤔مگه هر کی سیگار میکشه کریستال هم میکشه یاد یه زنه افتادم یه جوری به من که ...

نگفت ربط داره عزیزم

شما گفتی سیگاری ها بیان

منم به شوخی گفتم کریستال میزنم بیام