پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 عنوان بیبی چک 128 بازدید | 11 پست من امروز دوبار بیبی چک استفاده کردماولی مثبت شد چون تعجب کردم چطور ممکنه اخه پیشگیری داشتیم دو ساعت بعد باز امتحان کردم منفی شد چطور ممکنه وکدومش درسته ؟ البته موردپریودم نرسیده هنوز خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️ 1398/11/28 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساجده٠مهلا عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1227 بيبي چك هم بيبي چكاي قديم فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 بيبي چك هم بيبي چكاي قديم اره والا خودمم دارم شاخ در میارم !!! حالا به شوهرم میگم اولیش درست بود دومیش غلط میگه کاش درست باشه خودش بچه دوست داره ولی من اصلا الان دلم نمیخواد 😭😭😭 خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 عکسشو میذاری عزیز انداختم جفتشو دور دومی که منفی بود که هیچ یک خطداشتاولی دوتا خط ولی رنگ خط هاش یه جوری یکم با هم فرق داشت نمیدونم چرا خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
ساجده٠مهلا عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1227 اره والا خودمم دارم شاخ در میارم !!! حالا به شوهرم میگم اولیش درست بود دومیش غلط میگه کاش درست باشه ... منم دو ماهه پريود نشدم بي بي زدم منفي بود رفتم امپول زدم كه با شه نشد نكنه حامله باشم 😱 فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 منم دو ماهه پريود نشدم بي بي زدم منفي بود رفتم امپول زدم كه با شه نشد نكنه حامله باشم 😱 شما چند وقته ازدواج کردین ؟ والا من قبلا کیست داشتم خیلی دیر به دیر پریود میشدم میخوام بگم گاهی عادی نشونه بارداری نیس ولی میتونی یه ازمایش خون بدی خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
ساجده٠مهلا عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1227 شما چند وقته ازدواج کردین ؟ والا من قبلا کیست داشتم خیلی دیر به دیر پریود میشدم میخوام بگم گاهی عادی ... ٦ساله رفتم سونو كيست نداشتم گفت يكم تنبلي تخمدان داري فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 ٦ساله رفتم سونو كيست نداشتم گفت يكم تنبلي تخمدان داري اره ممکنه برای اونم باشه حالا اگه به طور جدی بچه میخواید تحت درمان باشی باردار میشی البته خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
ساجده٠مهلا عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1227 اره ممکنه برای اونم باشه حالا اگه به طور جدی بچه میخواید تحت درمان باشی باردار میشی البته ي دونه بچه دارم خدارشكر فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 ي دونه بچه دارم خدارشكر خدا حفظش کنه برات من ندارم ولی حالا حالا ها دلم نمیخواد اخه تو این شزایط اقتصادی برام سخته خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
ساجده٠مهلا عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1227 خدا حفظش کنه برات من ندارم ولی حالا حالا ها دلم نمیخواد اخه تو این شزایط اقتصادی برام سخته مرسي عزيزم فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁