2777
2789
عنوان

خیاطی

115 بازدید | 12 پست

سلام دوستان برای اموزش خیاطی چه از طریق فضای مجازی یا کتاب یا نرم افزار پی دی اف کسی میشناسه برای افراد مبتدی؟چجور میشه بدونه کلاس رفتن خیاطیو یاد بگیرم وقت کلاس رفتن ندارم متاسفانه

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

سلام توی روبیکا کانال دارن اما باید لینک رو پیدا کنی من ۵ تا کانال رفتم تو روبیکا

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یه دوره ده جلسه ای رفتم 

فقط اندازه گیری و الگو دامن و یه الگو بالاتنه خام یاد داد

اما الان دفتر خیاطی خواهرم رو اوردم راحت متوجه میشم و خودم گاهی خیاطی میکنم چون ذهنم اماده شده بود

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
سلام توی روبیکا کانال دارن اما باید لینک رو پیدا کنی من ۵ تا کانال رفتم تو روبیکا

میشه لینکشو بدین بانو؟

من توی اینستا یه دختر خانومی بود ازشون خیاطی نسبتن کامل یاد گرفتم.خیلی هم ارزون میدادن.داخل تلگردم آموزشا میزارن.منم مبتدی بودم و حتا قیچی هم بلد نبودم دست بگیرم ولی نکته به نکته و کامل آموزش دادن

اگه بخایین آیدی اینستاگرامشونو میزارم

من توی اینستا یه دختر خانومی بود ازشون خیاطی نسبتن کامل یاد گرفتم.خیلی هم ارزون میدادن.داخل تلگردم آ ...

ممنون میشم بزارین لطفا