2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار جان من چند روزی هست که بیبی چکم مثبت شده علایمی که قبل پریود داشت خیلی واضح بود یکی تکرر ادرار بود و احساس سنگینی در ناحیه زیر شکم گاهی سر درد و خوابالودگی بعضی ها میگن لک لانه گزینی دیدند ام برا من این طور نبود
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ۞ اللَّهُ الصَّمَدُ۞لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ۞وَ لَمْ یَکُن لَّهُ کُفُوًا أَحَدٌ۞ خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است....
تقریبا از هفته بعدش
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ۞ اللَّهُ الصَّمَدُ۞لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ۞وَ لَمْ یَکُن لَّهُ کُفُوًا أَحَدٌ۞ خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است....
سلام دوستان منم 2 روز به پری مونده علامت خاصی به جز درد رحم که 2 هفته اس حس میکنم کمر درد و سینه درد چیزی نیست زیر دلمم گاهی درد دارم به نظرتون باردارم ؟
بار خدایا از کوی تو بیرون نرود پای خیالم نکند فرق به حالم چه برانی چه بخوانی چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی نه من انم که برنجم نه تو انی که برانی