2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 37 پست
ممنون عزیزم خیلی محبت کردی. همینکه نگفتی نمیمیرم امیدوارم شدم

خواهش میکنم عزیزم، هیچ ویت خوابهاتو برا خودت تعبیر نکن خوابهارو هر جور تعبیر کنی هر چند ربط نداشته باشه افکار و بار منفیه تفسیرت تورو درگیرش میکنه 😊نترس طوریت نمیشه خوابهامون زایده اتفاقات حالمون هستن هر چند بعصی هاشون که کم پیش میاد خبر از آینده هستش که معمولا غیر قابل پیشبینین تا وقتی که اتفاق میافتن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بعضی خوابا خیلی واضح هست وانگار میخواد یه چیزی رو به آدم بفهمونه این از این خوابای واینکه ۱۰دقی ...

کلا خواب برای اینکه تعبیر بشه شرایط داره مثلا شام زیاد نخورده باشی یا طی چند روز گذشته حرفی نزده باشی ک الان خوابشو ببینی و یا تو‌ فکر چیزی نباشی خیلی کم دیذم کسایی ک خواباشون ب حقیقت تبدیل میشه نگران نباش ولی درکل خواب رو میگن برای کسی تعریف نکنین

من دلم سر یه موضوعی خیلی شکسته تقریبا خرد شده یعنی منکه دست به شیشه میزدم و میشکسته دلم شکسته؟

اره تو تعبیر خواب من اینجور زده بود

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔