2777
2789
عنوان

تغییر نام

228 بازدید | 15 پست

سلام ممنون میشم کمکم کنید میخواستم واسه تغییر نام اقدام کنم ولی بین چندتا دو دلم میخوام اسم جا افتاده ای باشه نه جدید که عجیب غریب نشه😑فارسی و بین المللی باشه همه جا راحت باشه سارا هم فارسی هم تو خارج هست،آیدا هم بین المللیه ولی ریشش ترکیه،دریا با فامیلم هم معنی و قشنگ میشه😐و مهسا هم با اسم داداشم محمد میاد که یعنی یجوری میشه که باهم میخونه اسمامون دیگه🙄نمیدونم دیگه از همش خوشم میاد هر کدوم بیشتر رای اورد همون انتخاب میکنم برم به امید اینکه قبول کنن😭

لطفا به دادم برسید😣🙏🏻

تعداد رای : 38
نظرسنجی
سارا
12
31%
دریا
13
34%
مهسا
9
23%
آیدا
4
10%

اگه دریا واقعا به فامیلت میاد خب همینو بزار دیگه

چیکار ب بین المللی و غیر بین المللی داری

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میکنن، من یک ماه پیش برای تعویض شناسنامه رفته بودم پیشخوان دولت یه خانومی اومده بود میگفت رفتم اسمم رو تغییر دادم گذاشتم هدیه، میگفت اولش قبول نکردن مجبور شدم ۳۰۰تومن زیر میزی بدم تا قبول کنن

قبول میکنن، من یک ماه پیش برای تعویض شناسنامه رفته بودم پیشخوان دولت یه خانومی اومده بود میگفت رفتم ...

عزیزم من تو نوزادی یبار اسممو عوض کردن بخاطر همین خیلی نگرانم شاید نکنن ولی‌کاش با زیر میزی حل بشه که بالاخره بتونم از اسمم راضی باشم😭

اگه اشکالی نداره میشه بگی الان اسمت چیه ودر نوزادی چی بود که عوض شده ؟ و چرا؟

نیلوفر بوده و بعد یه مدت مادربزرگم فوت میشه بابامم اسمه اونو رو من گذاشت نادیام الان ولی واقعا اعصاب خوردیه همه ندا و ناهید صدام میزنن یا کلی تعجب میکنن با اینکه این اسم حسابی قدیمیه

البته اگه قبولم نکنن زیاد مهم نیست اسم قشنگیه ولی‌کلا دلم یه اسم میخواست که هی اشتباه نگنش و نیلوفرم الان تو فامیل هست نمیتونم بزارم وگرنه عاشقشم😣