من امشب رفتم ویزیت دکتر برام داپلر نوشت از ۲۸هفته به بعد بدم،هرچی هم بهش اصرار کردم اگه مشکلی هست بگه بهم میگه مشکلی نیس من واس همه مینویسم،ولی همش ناراحتم و نگران ،چون اینجا خوندم مشکلی باشه داپلر مینویسن😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا ربطی به مشکل نداره. دکترا برا همه مینویسن. من دو بار رفتم یکی ۱۷ هفته یکی هم ۳۲ هفته. برا چک کردن خونرسانی به جنینه
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
نه عزیزم خیالت راااحت. چون من خدا رو شکر وزن بچم خوبه ولی دکتر روتینشه برا همه مریضاش. عدد مقاومت هم براش مهمه. اگه رفتی انجام بدی حتما به سونوگراف بگو عدد هم برات ذکر کنه
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
آره عزیزم وزنش خوبه. اصل افزایش وزن هم تو ماه آخره
امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید
خب اگه وزن جنین خوب باشه،ینی خون رسانیش خوبه دیگه،برای چی باید بریم سنو داپلر؟؟؟🤔 یا کسایی که زایم ...
نمیدونم دیگه. اینو باید از پزشکتون بپرسین. حتما پزشکا هم بخاطر تجربه هایی که تو باردارهای دیگه داشتن لازم میبینن که بقیه رو بفرستن. کلا سونو بدون ضرریه
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت