نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 عنوان ناباروري 96 بازدید | 8 پست خشكلاي من دوستاني كه يك ساله اقدام كردن و نتيجه نگرفتن بياين دور هم جمع شيمدكترتون كيه؟ مشكلتون چيه؟ چيكارا كردين؟ مشكل از خودتونه يا همسر؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️ 1398/11/27 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 بعد سقطم ۴ ماهه اقدامم مشکل از همسرمه ايشالله به زودي باردار شي🌸مشكل همسرت چيه؟ من ١٣ ماهه اقدامم تا حالا باردار نشدم همسرم اسپرمش كم تحركه براي پنجشنبه ابن سينا وقت كردم ببينم اونا چي ميگن خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
میخواممممممم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 4152 بعد سقطم ۴ ماهه اقدامم مشکل از همسرمه دلیل سقطت چی بوده؟ برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
گل_رز_قرمز عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3918 ايشالله به زودي باردار شي🌸مشكل همسرت چيه؟ من ١٣ ماهه اقدامم تا حالا باردار نشدم همسرم اسپرمش ... تحرک صفر و مورفولوژی ۳ درصد
گل_رز_قرمز عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3918 دلیل سقطت چی بوده؟ تحرک و مورفولوژی کم همسرم دوماه قبل بارداری دارو مصرف کرده بود ولی گفتن ضعیف بوده هنو برا همین سقط شده
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 ماهايي كه كلا باردار نميشيم چيكار كنيم؟ شما اطلاعاتي نداريد؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
میخواممممممم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 4152 ماهايي كه كلا باردار نميشيم چيكار كنيم؟ شما اطلاعاتي نداريد؟ تا حالاچکار کردی؟دکتر رفتی؟ برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 تا حالاچکار کردی؟ دکتر رفتی؟ بله دكتر كه ميرم دكتر اولم ميگفت سنت پايينه برو بعد يه سال بيا منم ٦ ماه ديدم نشدم عوضش كردم ... دكتر دومم هم فهميد همسرم مشكل تحرك اسپرم داره و تحت درمانه و به من گفت تو مشكلي نداري ولي بعد ١١ ماه هنوز به نتيجه نرسيديم خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️