2777
2789
عنوان

زن ایرانی میگیرم 🍇🍇🍇

403 بازدید | 36 پست

یکی گفت : من زن عرب میگیرم مثل سیب 🍎 

اون یکی گفت : من زن اروپایی میگیرم مثل توت فرنگی🍓

یکی دیگه گفت : من زن آمریکایی میگیرم مثل هلو 🍑 یکیم پیدا شد و به همه شون گفت : نه توت فرنگی و نه سیب و نه هلو میخوام چون میدونم دو روز بمونه فوری فاسد میشه 👹زن ایرانی میگیرم مثل انگور خشکم بشه آخرش میشه کشمش شیرینتر میشه 😋50 ساله هم بشه خراب نمیشه روز به روز شیرینتر میشهزیاد از حد هم که بمونه میشه شراب نااااااب 😍🍻🍺 به افتخار همه خانمهای ایرانی 😍✋️🌹 

دخترم تمام زندگیم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

لیموشو بدم هلوشو بدم

همشو بده😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

😶😂😂😂😂با این چیزا فقط دلمون رو خوش کنیم

یه مصاحبه دیدم یوتیوب طرف به مردم میگفت حاضرید برید ایران یه نگاه میکردن تو دوربین در میرفتن یا میگفتن نو تنکس بعضیا هم با یه قیافه ترسویی میگفتن اروم آر-ر-ره