2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😭😭👌😭😭😭😭😭گاهی خیلی سخته خیلی.و این سختی سختی های بسیار به دنبال میاره، که آدم نمی دونه به کدو ...

یک جا شنیدم که رنج و سختی یک پدیده قطعی برای زندگی همه ما هستش که باید قبولش کنیم. همین پذیرش باعث میشه کمتر ناراحت بشیم و آستانه صبرمون رو ببریم بالا

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصابمه 

از انتخابم پشیمون شدم از بس رو اعصابمه باهاش سرد سرد شدن الان ۴ ماه گذشته اما ما با هم هیچ رابطه  ای نداریم یعنی من بهش اجازه نمیدم حالم از نزدیکی باهاش بهم میخوره 

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصا ...

عزیزم بنظرم حتما مشاوره برو.قطعا کمکت میکنه.نذار زندگیت نابود بشه بعد بخوای دنبالش بری

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصا ...

عزیزم رویکردت رو باید عوض کنی، رویکردت عوض بشه حالت عوض میشه با پشیمونی و اعصاب خردی هیچی عوض نمیشه

این تاپیک رو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3884691/مجردا-عقد-کرده-ها-متاهل-ها-باید-راز-عالی-شدن-زندگیمو-بگم-شاید-کم-کنه-بهتون?postId=123509423