2777
2789

شلوارشو چند گرفتی این مدل شلوار اسمش چیه خیلی دوس دارم؟؟؟؟؟؟؟

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عاشقش نشدم😕😕

منم...

هعی

ادم بایدچندروزبگرده تایه مانتوی درست وحسابی پیداکنه

طراح لباسا چقدبدسلیقه شدن جدیدا...

چه مانتوهایی مده

اسی خدایی مال تو بهترازخیییییلی مانتوهاس ک توسایت میذارن

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
منم... هعی ادم بایدچندروزبگرده تایه مانتوی درست وحسابی پیداکنه طراح لباسا چقدبدسلیقه شدن جدیدا... ...

مرسی واقعا زیباست شوهرم ک یه مرد هستش و زیاد راجب طرز لباسو کدومو بخر کدومو نخر نظر نمیده اصن دیدش دلش رفت

یس یس😍همه شون تقریبا ۵۰۰ شد+ 100 تومنم دادم تونیک کوتاه مشکی واس زیرش ک شلوار و کمربند رو ببندم روش

کانالش رو میدی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی واقعا زیباست شوهرم ک یه مرد هستش و زیاد راجب طرز لباسو کدومو بخر کدومو نخر نظر نمیده اصن دیدش د ...

این الان تو تن خودته؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی واقعا زیباست شوهرم ک یه مرد هستش و زیاد راجب طرز لباسو کدومو بخر کدومو نخر نظر نمیده اصن دیدش د ...

قشنگه...

ولی من مانتوجلوبسته دوس دارم

زیباییه اندامونشون میده

حالا دکمه هاش بسته میشه؟؟؟

من جلوباز دستوپامومیگیره یه جوری نیستن این لباس شلخته ایا؟؟؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞