2777
2789
یه مربی فیتنس بمن گف  یه دونه موز و یه پیاله بستنی و یه لیوان شیر و پنج تا خرما میکس کن بخور ه ...

من اینها رو بخرم بدنم کهیر میزنه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اینها رو بخرم بدنم کهیر میزنه 

ب کدومش حساسی؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
ب کدومش حساسی؟

موز که کلا متنفرم به خرما و تخم مرغ شدیدا حساسم 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
خوش به حالتون میدونم لاغری هم خوب نیست ولی هزار بار بهتره چاقیه کاش من 50کیلو بودم کاش کاش کاشششش

عمه من خیلی لاغره هیچی بهش نمیاد ولی خالم تپله خیلی لباس تو تنش میشینه بامزه میشه ولی به عمم هیچی نمیاد طفلک هرکاری کرد چاق نشد

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
عمه من خیلی لاغره هیچی بهش نمیاد ولی خالم تپله خیلی لباس تو تنش میشینه بامزه میشه ولی به عمم هیچی نم ...

میدونم عزیزم ولی برای من که همیشه چاق بودم لاغری یه حسرته خیلی را ه هارو رفتم ولی خیلی زود چاق میشم خیلی

میدونم عزیزم ولی برای من که همیشه چاق بودم لاغری یه حسرته خیلی را ه هارو رفتم ولی خیلی زود چاق میشم ...

منم توپرم چند وقته رژیمم لاغر کنم بیخیال هیچ کی از هیکلش راضی نیست ادم باید خودش رو دوس داشته باشه نا دیگران هم دوس داشته باشن اعتماد بنفس داشته باش من یه دختر خاله دارم قد بلند سایز ۳۸ انقدر خوش تیپه ولی از خودش راضی نیست همش به من میگفت هیکلت خوبه درحالی که من تپلم😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
منم توپرم چند وقته رژیمم لاغر کنم بیخیال هیچ کی از هیکلش راضی نیست ادم باید خودش رو دوس داشته باشه ن ...

راست گفتین منم از خوم دیگه راضی شدم

منم مثل عمتم نمیشه نمیشه نمیشه😭😭😭

آره خب عمه من خیلی هم میخوره ولی خیلی اروم میخوره از اون میگه غذا را نجوام خفه میشم