2777
2789
عنوان

قانون جذب؟

112 بازدید | 15 پست

راسته که میگن با قونونه جذب به هرچیزی که میخای میرسی؟؟؟؟حتی من شنیدم اونایی که بچه دارنمیشن،اگه تویه یه دفتربنویسی مثلا درمورده بچه وبگی من مطمئنم که روزی بابا یامامان میشم،واقعاجواب میده؟؟؟😳

واقعادرسته قانونه جذب؟کسی تاحالا باهاش به چیزی که میخاسته رسیده آیا؟؟؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

من نمیدونم این اسمش چیه ولی هروقت  میرم تو برنامه دیوار نگاه میکنم که مثلا کاش منم مثه این بخرم.یا کی میشه منم بخرم و میدونم میخریم اخرش....واقعا جواب داد.همینجوری چن تا چیزو که دلم میخاست و میرفتم مدلاشو نگاه میکردم واقعا خریدیم😍

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضی وقتا هم معکوس جواب میده البته بیشتر وقتا 😂

واقعا؟؟؟؟؟😳😂😂ینی کلا برعکس میشه؟😱😐

راستی اسمه آرایشگاهه عمه منم نیک بانوعه،یادش افتادم یهو😅

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
قانون جذب قانون  باوره به هر چیزی عمیقا باور داشته باشی تو زندگیت تجلی پیدا میکنه

وای ایشالا به همه باورام برسم وهمچنین همه برسن ایشالاااااااا

من نمیدونم این اسمش چیه ولی هروقت  میرم تو برنامه دیوار نگاه میکنم که مثلا کاش منم مثه این بخرم ...

عزیزمممممم چه عالییییییی😍😍😍همون قانونه جذب میشه فک کنم دیگه😍😁

خخخ این چرندیات رو ساختن که مردم تو تخیل غرق بشن در حد مناسب و درستش همون توکل و تصویر سازی ذهنی بق ...

آره خب بعضی چیزارو واقعا عقل قبول نمیکنه،ولی من خیلیییی شنیدم درمورده قانونه جذب😍

وای ایشالا به همه باورام برسم وهمچنین همه برسن ایشالاااااااا

آره همیشه 

باور داشته باش به آرزوهات

به چگونگی رسیدن ش هم فکر نکن

کل هم ذهن استدلالی رو بزار کنار

قانون انتظار و  باور مارو به ارزومون میرسونن

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه
آره همیشه  باور داشته باش به آرزوهات به چگونگی رسیدن ش هم فکر نکن کل هم ذهن استدلالی رو بزار ...

من که بیصبرانهههههههه منتظره رسیدن به آرزوهامم😢😍🙏🙏🙏🙏🙏

واقعا خیلی حس خوبیه😍

واقعاااااااا😍👌👌

من که بیصبرانهههههههه منتظره رسیدن به آرزوهامم😢😍🙏🙏🙏🙏🙏

کتاب قدرت ضمیر ناخودآگاه 

ژوزف مورفی رو بخون

عالیه

میفهمی

کنترل تمام زندگیت 

و اتفاقاتی که افتاده

دست خودت بوده

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه
کتاب قدرت ضمیر ناخودآگاه  ژوزف مورفی رو بخون عالیه میفهمی کنترل تمام زندگیت  و اتفاقا ...

واییییییی مرسییییییی ممنونممممممم،ایشالا میخونمش حتما😍😍😍😍

@Arameshemahz77 اینجا کمکت میکنه ❤️☺️ قانون جذب حقییییقته حقیییقت نمیدونم تاپیکت مال کی هس& ...

مرسییییییییی عزیزمممممم،همین امشب زدم اتفاقا،دستت دردنکنه😍😍😁😁

2790
2778
2791
2779
2792