2777
2789
عنوان

تغییر رفتار همسر در بارداری

320 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاین بگین همسرتون موقع بارداریتون رفتارش عوض شد؟(یعنی آدم شد)

موندگاری داشت یا بچه اومد یادش رفت؟

من خیلی بچه دوس دارم ولی بخاطر یه سری اخلاقای همسرم میترسم بچه دار شم بدتر شه اوضاعم

خب خیلی مهربون تر میشن و توجهشون بیشتر میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میمونه این اخلاق ؟؟

بعدشو هنوز تجربه نکردم 

ولی بعید میدونم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
حداقل حال خودمو بهتر می‌کنه نمیکنه؟

بله ولی اگه شرایط بدتر شد انگار یه وزنه ی سنگین به پات وصله که دیگه نمیتونی کاری بکنی....باید بمونی و بسازی و بسازی

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
اخلاق بدش چیه؟

ببین بد اخلاق نیست ولی بد حرف میزنه محبت کردن بلد نیست

اصلا انگار براش هزینه داره 

این دوتا مشکل زندگیمو مختل کرده هم میترسم بعداً بچم بخواد اینجوری باهام حرف بزنه هم اینکه بچم کمبود محبت پیدا کنه

ببین بد اخلاق نیست ولی بد حرف میزنه محبت کردن بلد نیست اصلا انگار براش هزینه داره  این دوتا م ...

مشکل انچنانی نداری که اینا رو خودت میتونی اصلاح‌کنی...همسرمنم اوایل انگار شمشیرو از رو بسته بود و چون‌من اهل جنگ و جدا نبودم بارها باهاش حرف میزدم که کار کنه رو حرف زدنش الان خیلی حواسش به حرف زدنش هست ..این جور موارد را خود خانم خونه میتونه با درایت کم کم حل کنه....و چون خیلی خودم به دخترم ابراز علاقه میکنم‌اونم یاد گرفته با پدرش اینطور رفتار میکنه و ناخوداگاه باعث شده همسرم هم بخوبی ابراز کنه درصورتی که فوق العاده درونگرا بود....خلاصه هررفتاری که من میکنم همسرم و دخترم بهم پس میدن...رفتارهایی که با ما میشه بازتاب رفتار خودمونه...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...