افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین بد اخلاق نیست ولی بد حرف میزنه محبت کردن بلد نیست اصلا انگار براش هزینه داره این دوتا م ...
مشکل انچنانی نداری که اینا رو خودت میتونی اصلاحکنی...همسرمنم اوایل انگار شمشیرو از رو بسته بود و چونمن اهل جنگ و جدا نبودم بارها باهاش حرف میزدم که کار کنه رو حرف زدنش الان خیلی حواسش به حرف زدنش هست ..این جور موارد را خود خانم خونه میتونه با درایت کم کم حل کنه....و چون خیلی خودم به دخترم ابراز علاقه میکنماونم یاد گرفته با پدرش اینطور رفتار میکنه و ناخوداگاه باعث شده همسرم هم بخوبی ابراز کنه درصورتی که فوق العاده درونگرا بود....خلاصه هررفتاری که من میکنم همسرم و دخترم بهم پس میدن...رفتارهایی که با ما میشه بازتاب رفتار خودمونه...
کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...