2777
2789

از ارنج.تا نوک انگشتاتم درد میکنه؟

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین؟ خب یکم توضیح بده  هزار تا دلیل میتونه داشته باشه

انقد توضیح دادم خسته شدم بخدا😣😣😣ببین عزیزم مچ دستم تقریبا ۳ماهه درد داره البته درحالت عادی هیچی درد ندارم وقتی به چپ و راست میدم درد میگیره دکتر رفتم گف کشیدگی تاندونه گچ بگیر گچم گرفتم خوب نشده موندم چکار کنم😣😣😣😣

انقد توضیح دادم خسته شدم بخدا😣😣😣ببین عزیزم مچ دستم تقریبا ۳ماهه درد داره البته درحالت عادی هیچی د ...

اوه اوه پس اگر تاندونه که کارت یکم سخته

ببین کلا روند درمان تاندون خیلییی کنده!

نترسسسس اصلا ولی حدود دوسال طول میکشه تا تاندون به حالت اولیه برگرده

فقط به حرف دکتر گوش کن و رعایت کن 

اصلا ماساژ هم نده

وسیله سنگین بلند نکن

هر کاری میکنه درد میگیره انجام نده

چقد بددکتر نرفتی؟

نه هر از گاهی اینطوری  میگیره

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اوه اوه پس اگر تاندونه که کارت یکم سخته ببین کلا روند درمان تاندون خیلییی کنده! نترسسسس اصلا ولی ح ...

جدی؟ پس هی این دکتر اون دکتر نرم؟ گفتم برم پیش ی دکتر دیگه باز، تا الان۳تا دکتر رفتم ولی خوب نشده؟ شما این مشکلو داشتی؟ این علائمی ک میگم از تاندونه واقعا؟اینکه اصننن در حالت طبیعی درد ندارم فقط دامنه حرکتیم کم شده ینی دستمو ک چپ و راست میدم درد دارم

جدی؟ پس هی این دکتر اون دکتر نرم؟ گفتم برم پیش ی دکتر دیگه باز، تا الان۳تا دکتر رفتم ولی خوب نشده؟ ش ...

من این مشکلو نداشتم ولی گره خوردگی تاندون داشتم که اونو عمل کردم

اما خب مشکلات تاندون و دردش شبیه همه

شما یه دکتر خوب انتخاب کن و فقط پیش همون برو خیلی طول میکشه به حالت اولیه برگرده باید خیلی مواظب باشی و رعایت کنی

فیزیوتراپی نوشته برات؟

من این مشکلو نداشتم ولی گره خوردگی تاندون داشتم که اونو عمل کردم اما خب مشکلات تاندون و دردش شبیه ه ...

هنوز تو گچه.گف بعد از باز کردن گچ ولی خب هنوز بعد۳هفته گچ هیچ تغییری تو روند بهبودیش ایجاد نشده فک نکنم فیزیوتراپی تاثیر داشته باشه چون با گچ ک اصنن فرقی نکرد.گره خوردگی تاندون علائمش چیه؟ علتش چیه؟

هنوز تو گچه.گف بعد از باز کردن گچ ولی خب هنوز بعد۳هفته گچ هیچ تغییری تو روند بهبودیش ایجاد نشده فک ن ...

اتفاقا فیزیوتراپی معرکه ست الکی به خودت تلقین نکن

برای خوب شدن تاندون باید خیلی صبور باشی

یا بر آمدگی روی تاندونم ایجاد شده بود درد و... داد 

اتفاقا فیزیوتراپی معرکه ست الکی به خودت تلقین نکن برای خوب شدن تاندون باید خیلی صبور باشی یا بر آم ...

آهان نه من هیچ برامدگی و کبودی و ورمی ندارم.ممنون دوست خوبم واقعا امیدوارم کردی میترسم از عمل و اینچیزا

آهان نه من هیچ برامدگی و کبودی و ورمی ندارم.ممنون دوست خوبم واقعا امیدوارم کردی میترسم از عمل و اینچ ...

هیچ وقت کارت به عمل نمیرسه 

اصلا این مشکل عمل نمیخواد 

فقط رعایت کن فیزیوتراپی رو حتما برو جای خوب هم برو

خوبع خوب میشی اصلا نترس

من بدترین از اینو گذروندم و الان خوبم

دوتا عمل سخت کردم