2777
2789
عنوان

دلم میخواد😢

209 بازدید | 15 پست

دلم میخواد ازدواج خوب و موفقی داشته باشم اما متاسفانه وضع مالیمون زیاد خوب نیس مستاجریم گذشته خوبی هم نداشتیم و اینو همه فامیل و آشنا ها میدونن ب خاطر همین کسی نمیاد خاستگاریم

لابد پیش خودشون میگن ایییش دختر فلانی در سطح ما نیست😢😢

متنفرم از همشوووون

ب نظرتون چکار کنم؟تو دانشگا هم مورد خوب پیدا نمیکنم همهههه دنبال دوستی و سو استفاده ان

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان بد شده کاقعا نمیشه اعتماد کرد.. دختر و پسرم نداره

ن بابا چرا برای بقیه هست برا من نیس

ولنتاین اینستاا همه لاو میترکوندن ماهیچ ما نگاه😐

اصلن ربطی به پولدار بودن یا نبودن نداره نماز استتغاثه به فاطمه رو بخون خوبه جواب میده

نماز یومیه رو هم نمیخونم😢

اصلا نا امید نباش بخدا  مطمین باش یکی خوب میاد سراغت  اصلا هیچ وقت هم خودتو دست کم نگیر& ...

امیدوارم😭

ذهن خوان خوبی هستی..خواب ندیده خوب تعبیرمیکنی...کی ازفردا خبرداره...از کجامیدونه اونیکه میخوای توی راهه..بوقتشمیرسه یادت تره خداییداری از رگگردنبهت نزدیکترو مهربونتر از پدرو مادر..هرچی خیروصلاح باشه همون میشه بی کم و کاست

تجربه کردم قانون پژواک رو...زندگی عین کوهه...هرچی دادبزنی همونو بهت برمیگردونه...شادی و خوشبینی رو فریادبزن.عزت نفس داشته باش..کسیکه لایق ت باشه توروبخاطر خودت میخوادنه اطرافیان و شرایطت.کسیکه بخاطر شرایط بیاد درصورت تغییر کوچیکه شرایط راهشو میکشه و میره...خدا هیچوق برای بنده هاش بدنمیخواد راضی باش به رضاش

الهی و ربی من لی غیرک
ذهن خوان خوبی هستی..خواب ندیده خوب تعبیرمیکنی...کی ازفردا خبرداره...از کجامیدونه اونیکه میخوای توی ر ...

چشم ممنون از حرفای قشنگتون😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز