2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما بعد سه سال منتظریم 1ماه دیگه بریم خونمون ولی از وقتی که یکم کارا رو به راه شده و قراره سفید کنیم ...

یه خروسی چیزی خون کنید

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
نمیتونم همه رو باهم ریپلای کنم 😐😑 خب چیکار کنیم ک از شرش خلاص بشیم آخه 

خون بریزین ی مرغی خروسی چیزی سرببرین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اعتقاد دارم ولی زندگی ام میکنم. همه چیز رو قایم نمیکنم احتیاط میکنم

من اصلا نمیتونم چیزی رو قائم کنم با همه رو راستم و هر حرفی عین واقعیت میگم فک کنم خیلی بده😔

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
من اصلا نمیتونم چیزی رو قائم کنم با همه رو راستم و هر حرفی عین واقعیت میگم فک کنم خیلی بده😔

خیلی چیزا رو نمیشه قایم کرد اما مهمترین چیزی که باید در موردش احتیاط کنی روابط خوب و عواطفیه که با شوهر و بچه ها دارید. خیلی راجب خوشی ها و سفر و لحظه های خوبتون حرف نزنین

خیلی چیزا رو نمیشه قایم کرد اما مهمترین چیزی که باید در موردش احتیاط کنی روابط خوب و عواطفیه که با ش ...

عزیزم من حرف هم نزنم اینجا محیط کوچیکه و هم میبینن 

و این ک مادر شوهرم با این ک خیلی خانم خوبیه و به چشم زدن هم واقعا اعتقاد داره همه چیو به همه میگه 😔

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️