2777
2789
عنوان

من فقط موندم این دختره چیکار کرده خدا همچین مردی رو گداسته سرراهش + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 55805 بازدید | 293 پست
عوضیا میان همه چیشون تو چشم ملت میکنن حتی از میز غدا هم عکس گذاشته نمیگه نصف مردم الان ندارن

این طرز فکر شما درست نیس،پیج شخصیه میتونه هرچی دلش میخواد بزاره،یکم جنبه خودتون رو بالا ببرید اگر تحمل دیدنشو نداری نبین عزیزم،من اصلا امثال شمارو نمیتونم درک کنم

من خودم اینارو میبینم ذوق میکنم از خدا میخوام همیشه همین جور شاد بمونن و وضعشون همیشه خوب باشه،بیا برای همدیگه خوب بخوایم،باور کن حسادت اول از همه خودمونو داغون میکنه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده دختره پولدار بودن صد در صد و روابط اجتماعی بالایی داشتن 

من دیدم حتی دختره فقیر بوده خانواده ش ولی فقط چون روابط اجتماعی خانوادش بالا بوده و رفت و آمد زیاد داشتن با فامیل و دوست و همسایه و ... دخترشون با یه خانواده سطح بالا ازدواج کرده از اون طرفم دیدم خانواده ی دختر خیلی آدم حسابی بودن اما چون روابط اجتماعی خوبی نداشتن و دخترشون حبس بوده تو خونه ازدوام خوبی نکرده

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
شوهرش یجوریه انگار داره نقش بازی میکنه خشکه ب دلم ننشست

اتفاقا به مرد نمیخوره نقش بازی کنه به دختره مبخوره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینقدر پول مهمه یعنی؟!

چون نیست در دسترسش این فکرو میکنه البته طرز فکدا متفاوته منم همیشه میگم پول مهم نیس عشق مهمه اگه عشق باشه همه چی حله

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
بهتر از این که ادم تو خونه بشینه همش حسرت بخوره البته من شوهرم خیلی خوبه به انداره همین اقا دوستم دا ...

حسرت خوردن نداره، زندگی برای همه سخته 

اونا هم سختی هایی دارن 

قانون زندگیه که کسی آب خوش از گلوش پایین نرفته، ازین عکسا چیزی نمیشه فهمید، مثلا چندتا زوج توی سلبرتی ها دیدی همیشه شاد و خندون آخرش فهمیدیم خیانت کردن؟! 

نه بابا حسرت نخور، یکی به هین دلایلی که گفتم، یکی هم به این دلیل که خدا ناراحت میشه میگه من بهت نعمت ندادم؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من کاری ندارم که این خوشبختی فیکه یا واقعی،ظاهره یا باطن، اما خانما چرا همش منتظرید شوهرتون همه چیز رو فراهم کنه چرا خودتون دنبال راهی برای موفقیت و پول دراوردن و دوس داشتن خودتون نیستید؟؟

اینهمه طلا😕😕😕😕

اون میز شلوغ😕😕😕😕😕

یه جور عقده ای بازی نیس؟😕😕😕😕😕

من یه زنجیر ظریف و یه شاخه گل و یه شام دونفره با عشق رو به اینا ترجیح میدم😍😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

به نظرم پول باشه خیلی راحت میشه همه مشکلات تحمل کرد

برادر شوهر ابجیم باشگاه بیلیارد داره .۳طبقه .کلی پولشه و وسایلشم همه براخودشه .وسایل خونشو ببینی دیوونه میشی .خودشو زنش شاسی بلنددارن.حساب بانکیاشم داره میترکه از بس پولداره .امازنش سرطان رحم بدخیم داره د دکتر جوابش کرده .۳۳سالشه زنش.حالا درهرشرایطی پول خوبه بنظرت ؟؟؟

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭

منم اینو اینستا دیدم⁦☹️⁩😒

خداشاهده..بخدا ..اصلا زورم نیومد و از خدا خواستم بهش بیشترم بدع..

ولی اینم بگم اشکم در اومد ی لحظع بخدا گفتم حکمتت رو شکر..دادی خب بیشتر بدع ب بندع خدا ماکه حسود نیستیم..دعا خیر  میکنیم براشون بلکه ب ماهم از تو چیزی برسع..گفتم دادی بیشتر بدع اما ای کاش ب کسی میدادی که در راه خیر خرج میکرد😔نع اینکه همه رو خرج پوشاک و غذا و چیزای مسخره کنه این چیزا😔

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖
اینهمه طلا😕😕😕😕 اون میز شلوغ😕😕😕😕😕 یه جور عقده ای بازی نیس؟😕😕😕😕😕 من یه زنجیر ظریف و ی ...

منم

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍