2777
2789
عنوان

موهام 😭😭😭😭😭

127 بازدید | 5 پست

امروز حنا و روغن کرچک و نارگیل و کندوش و قاطی کردم شش ساعت رو موهام گذاشتم چون من خیلی موهام میریزه ازمایشم دادم گفتن چیزی نیست نمیدونم علتش چیه امروز اینو گذاشتم گفتن واسه ریزش خوبه وای رفتم حموم شستم یعنی وحشتناک موهام ریخت دیگه میخواستم گریه کنم اصلا تعجب کردم به نظرتون از چی بود 

اگه جنس موهات چربه..روغن باعث دیزش بیشتر میشه

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

با شونه چوبی موهاتو شونه کن قبل حموم‌با روغن کرچک کف سرتو ماساژ بده تو حموم حتما موقع شستشو عقب و جلوی سر با گردی انگشتات ماساژ بده هر روژ یه دونه سفید تخم مرغ بخور .ماسک تخم مرغ هم عالیه واسه تقویت ریشه ولی خب شستنش سسخته

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.