2777
2789
عنوان

لاغری سریع

311 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دخترم نه ماهشه خیلی شیطونه تمام وقتمو گرفته اضافه وزن دارم نمیتونم کم کنم افسرده شدم دلم اندام قبلیمو میخواد هیچ لباسی تنم نمیشه دنبال یه راه لاغری سریع م قرص یا هرچی که ازش مطمینید بهم پیشنهاد میدین 😭

برای لاغر شدن نیاز به وقت نیست. نیاز به اراده هست. اراده برای نخوردن. من خودم همین مشکل رو دارم. ن ...

من بخوام کم میکنم ولی لاغر نمیشم مشکلم اینه وقت ورزش ندارم از بس دنبال دخترمم نا ندارم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بخوام کم میکنم ولی لاغر نمیشم مشکلم اینه وقت ورزش ندارم از بس دنبال دخترمم نا ندارم دیگه

درسته ورزش لاغری رو سرعت می بخشه. اما هیچ چیز به اندازه کم خوردن برای لاغری موثر نیست.

قرص اسلیم مکس هم ارزونه هم خودم هم مامانم نتیجه دیدیم عاااایه تو یه کارتنش ۲ یا چهارتا داره ۱۲تومن

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
قرص اسلیم مکس هم ارزونه هم خودم هم مامانم نتیجه دیدیم عاااایه تو یه کارتنش ۲ یا چهارتا داره ۱۲تومن

از كجا سفارش دادين عزيزم؟ چقدر وزن كم كردين؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

شیره خودتو میدی

نه من دخترمو از شير گرفتم.واسه اضافه وزنم ميخوام.٥ كيلو بايد كم كنم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

برای لاغر شدن نیاز به وقت نیست. نیاز به اراده هست. اراده برای نخوردن. من خودم همین مشکل رو دارم. ن ...

عزیزم چند دوره استفاده کردی چقدر وزن کردی فقط اشتهارو کم میکنه؟

نه من دخترمو از شير گرفتم.واسه اضافه وزنم ميخوام.٥ كيلو بايد كم كنم

تو همههه دارو خونه ها هستش دوسه تا بسته استفاده کنی قشنگ میبینی کم کردی مامانم ازکنارا پهلوهاش طبقه طبقه شده بود چند بسته خورد صافه صاف شد 

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
تو همههه دارو خونه ها هستش دوسه تا بسته استفاده کنی قشنگ میبینی کم کردی مامانم ازکنارا پهلوهاش طبقه ...

مرسي عزيزم❤️ممنون