2821
2789
عنوان

آ لت پسرم

533 بازدید | 22 پست

بچه ها امروز ديدم دور آلت پسرم برفك مانند زده نميدونم بخاطر اينكه سر آلتش تو ميمونه (از وقتي ختنه كرده التشم پنهون شده ..ختنه برا ١ماهگيشه الان ١٧ماهشه) تازه من خيلي تند تند هر ٢-٣ساعت يبار پوشكشو عوض ميكنم ولي نميدونم چرا امروز اين صحنه رو ديدم بعدم بگم هفته پيش حدودا ١هفته انتي بيوتيك مصرف كرد و يه چند روزم هست داره دندوناي اسيابش درمياد من تو نت زدم گفتن موقع دندون در اوردن ادرار اسيدي ميشه يا مصرف انتي باعث اينا ميشه  بعدم دور معقدشم قرمزه اينا چيه اخه ؟؟؟ يني قارچ گرفته بچم؟؟ الان به نظرتون من چيكار كنم اين مدتم خيلي دكتر بردمش لازمه دوباره ببرم؟؟ خيلي نگرانم چيكار كنم اخه😩

کرم میزنی یا نه؟ 

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️

فقط عنوانت

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دکتر ببر

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بعضی بچه ها ختنه میشن التشون داخل میمونه(بعضیا میگن بخاطر اینکه بچه تپله داخل هستش)

موقع پوشکشو هروقت داری عوض میکنی التشو بیار بیرون با پنبه بشور 

بخاطر اینکه شستشو نشد داخل موند اینجوری شد

توی حمام با آب گرم کامل تمیزش کن و هر بار میبری بشوری آروم‌بشورش اینا بمونه ایجاد عفونت میکنه 

تنها دلیلش اینه که هوا نمیخوره و وقت شستن تمیز نشده

بزرگتر بشه درست میشه

إلهي و ربي من لي غیرك
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792